• BIST 9548.09
  • Altın 2489.856
  • Dolar 32.4963
  • Euro 34.5447
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 22 °C

AK Parti Ergene İlçe Teşkilatı Binası Açıldı

AK Parti Ergene İlçe Teşkilatı Binası Açıldı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ergene İlçe Teşkilatı'nın Edirne Caddesi üzerinde yer alan yeni hizmet binasının açılışı AK Parti Tekirdağ milletvekillerinin...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ergene İlçe Teşkilatı'nın Edirne Caddesi üzerinde yer alan yeni hizmet binasının açılışı AK Parti Tekirdağ milletvekillerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Açılış töreninde konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, "Kuruluşundan bugüne bu hizmet kervanına emeği geçen il başkanından üyesine teşkilat mensuplarının hepsine teşekkür ediyorum. Bu güzel binada bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışarak, hemşerilerimizin hak ettiği hizmeti almak için AK Parti bayrağını dikmek için daha fazla çalışacağız" dedi.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel ise, açılışa katılanlara teşekkür ederek, "Bu tablo bize gösteriyor ki, seçim olsun olmasın 5 günün tamamında vatandaş yüreğinde aynı heyecanı hissediyor. Bugün burada sanki yarın seçim varmış gibi toplanan herkese teşekkür ediyorum. İşte bu fark da gösteriyor ki hiçbir parti AK Parti'nin eline su dökemez. Diğer partilere bakıyoruz kurultay derdindeler, nerdeyse her hafta ilçe kongresi yapıyorlar, al birini vur ötekine bir birleri ile uğraşmaktan milletin derdi ile ilgilenemiyorlar. Hızlı demiryolu projesinin Ergene, Çorlu ve Çerkezköy'den geçecek şekilde revizyon yapılmasını sağladık. Bu bölgede istasyon kurulacak. Tarımsal desteklemelerden ilimizdeki çiftçi kardeşlerimizin de istifade edebilmeleri için çalışmalar yaptık. Ergene Nehri'nin kirlilikten arındırılması için yürütülen çalışmalara omuz verdik. En kısa sürede göreceksiniz ki Ergene Nehri 40 yıl önceki pırıl pırıl hale dönecek. Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanken verdiği talimatlar doğrultusunda başlatılan çalışmalar sürdürülüyor. Bu konuda da yöre milletvekilleri olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Ergene'nin yeni bir ilçe olduğunu kaydeden Yel, "Burada bizden beklenen neyse çalışmalarımızı başlattık. 8 milyon liralık yatırım devam ediyor. Belediyelerin yapması gereken alt yapı yatırımlarını da titizlikle takip ediyoruz. Çünkü ne yazık ki, CHP'li belediyeler, iş üretmeyen vatandaşa saygısı, sevgisi olmayan belediye yönetimleridir. İşte bu belediye yönetimlerini hareket ediyor, bunları takip etmek, bunların her türlü sorunun giderilmesi için bakanlıklar düzeyinde yapılması gereken tüm işleri de takip ediyoruz. Belediye yönetiminin başında kendi partimiz varmışçasına gerekli desteği veriyoruz. Bazen belediyeler, CHP'li belediye olduğumuz için bize ödenek gelmiyor, bizim projelerimiz onaylanmıyor diyorlar bu yalan, yanlış nereden bakarsanız inkarcılık. Belediyelerimizden gelen her türlü projelere destek veriyoruz ama proje nerede derseniz bugüne kadar proje görmedik. Onlar çalışsın, yeter ki bizim önümüze proje getirsinler. İnşallah bundan sonra getirirler. Önümüzde önemli bir süreç var ve bu süreçte üzerimize düşeni yerine getireceğiz. Milletimizin hak ettiği belediyecilik hizmetlerini de AK Parti belediyeciliği ile aldırma sözü vermemiz gerekiyor. Şunun şurasında 2019 yılına 3 sene kaldı. Türkiye'nin diğer yerlerinde AK Parti belediyeleri nasıl hizmet üretiyorlarsa Tekirdağ'da da bu hizmetleri görmek istiyoruz. Bu konuda milletvekilleri olarak bizler hazırız" şeklinde konuştu.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ise, "Milletimiz her şeyin en iyisine en güzeline layık. Açılışımızın hayırlı olmasını diliyorum. Birlik ve beraberliğimizin sürmesini diliyorum. Ülkemizi, bölmeye, parçalamaya çalışanlara fırsat vermeyeceğiz. Bu uğurda yitirdiğimiz, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Ailelerine başsağlığı diliyorum. Gazilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bizler 3 milletvekili olarak bölgemize hizmet ediyoruz. Her ilçenin hizmete ihtiyacı var ancak Ergene ve Kapaklı yeni ilçeler oldukları için daha fazla hizmete ihtiyacı var biz de bu bilinçle hareket edeceğiz" dedi.

Kendisinin de bir Ergeneli olduğunu ifade eden AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün de, "Ergene kamu yatırımları ile öne çıkacak. Tüm kamu binaları kısa sürede tamamlanacak. Kesinlikle bu konuda kimsenin endişesi olmasın. Ben zaman zaman görüyorum biraz böyle şovmen hareketlerle şunu yaptık, bunu yaptık diyen yerel yönetimleri görüyorum" dedi.

"Gelin 2019 yılında yerel seçimlerde bu belediyenin amblemini AK Parti yapalım" diyen Akgün, "AK Parti sevdalılarına şunu söylüyorum, sakın ola aranıza bir fitne katmayın. Bir biriniz hakkında duyduklarınızı, öğrenmeden, dinlemeden piyasaya yaymayın. Birliktelikte bereket ayrılıkta azap vardır. Onun bir birinizin gözünün içine bakarak bir birinize sarılın, 2019 yılında da bu yetersiz belediyeleri AK Parti'ye geçirin" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti Ergene İlçe Teşkilatı'nın Edirne Caddesi üzerinde yer alan yeni parti binasının açılış kurdelesi kesildi.

AK Parti Ergene İlçe Teşkilatı Binası Açıldı

AK Parti Ergene İlçe Teşkilatı Binası Açıldı

AK Parti Ergene İlçe Teşkilatı Binası Açıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim