• BIST 8728.76
  • Altın 2241.165
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.1608
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

AK Parti Elazığ Milletvekili Açıkkapı’dan terör açıklaması

AK Parti Elazığ Milletvekili Açıkkapı’dan terör açıklaması
AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, "Fetullahçı Terör Örgütü'nün İslam kisvesi altında ne kadar tehlikeli ve sinsi bir yapılanma olduğunu...

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, "Fetullahçı Terör Örgütü'nün İslam kisvesi altında ne kadar tehlikeli ve sinsi bir yapılanma olduğunu tüm dünyaya anlatmaya ve onları bu konuda önlem almaları için uyarmaya devam ediyoruz. İslam İşbirliği Teşkilatı'nın ve Körfez İşbirliği Konseyi'nin FETÖ'yü terörist bir örgüt ilan etmesi de bu mücadelenin meyvelerini verdiğinin bir göstergesidir" dedi.

Uluslararası Üniversiteler Konseyi (IUC) Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Orhan Hikmet Azizoğlu'nun davetiyle Ankara'da toplanan Sudan Ankara Büyükelçisi Osman El-Dirdieri El-Mübarek Ali Başkanlığındaki Sudan'ın önemli üniversitelerinin temsilcileri, görsel ve yazılı basının genel yayın yönetmenlerinden oluşan 12 kişilik heyet ile görüşen Açıkkapı, heyetin AK Parti Genel Merkezi'nde Genel Başkan Yardımcısı ve Eski Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Sudan-Türkiye Parlamento Heyeti Başkanı Mehmet Akyürek ve AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş'u ziyaret ettiklerini de söyledi. Açıkkapı, "Tüm toplantı ve etkinliklerde İslam coğrafyası üzerinde oynanan kirli oyunların en kötülerinden biri olan FETÖ'den ve onların İslam kisvesi altında sergiledikleri İslam düşmanı terörist eylemlerden bahsettik. İslam coğrafyası üzerinde kaynakların sömürülmesi ve çıkar hesaplarının denkleştirilmesi için çalışan karanlık odaklar çok uzun süredir nifak tohumları ekerek savaşlar ve işgallerle ülkeleri kan gölüne çevirdiler. Sömürgeci devletler Osmanlı İmparatorluğu'nun tasfiye sürecini yürütüp İslam coğrafyasında milyonlarca kadın,erkek ve çocuğun ölümüyle sonuçlanan kirli oyunlar oynadılar" diye konuştu.

"FETÖ hain örgütü İslam'ın adını kirletiyor"

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, FETÖ'nün devletleri birbirine düşürerek devşirdikleri saltanatlarını son dönemde İslam'ın temiz adını kirli örgütlerine vererek aynı oyunların farklı versiyonlarını sergilemeye devam etmek niyetinde olduklarını söyledi. Açıkkapı, "Bu karanlık niyetlerinin önündeki zorlu engel ve her zaman ümmetin Allah'tan sonraki en büyük umudu olan Türkiye üzerinde de ülkenin gelişip serpilmemesi için uzun yıllar bütün hainliklere başvurdular. AK Parti iktidarı ve onun kurucu lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan büyüme ve kalkınma hamlesinin önünü kesmek için çabaladıysalar da başaramadılar. Bunun üzerine istihbarat servisleri 50 ile 40 yıl önce içimize yuvalandırılmaya başlayan İslam'ın temiz adını kullanarak sömürgeci devletlerin uşaklığını yapan bir örgütü harekete geçirdiler. Önce 17-25 Aralık, ardından gezi ve en son olarak 15 Temmuz darbesini bu hain ve kanlı örgüt eliyle sahneye koymak istediler. Çünkü Ümmetin umudu ve ışığı yükselmeye başlamış zulümlere karşı dik duruşunu ortaya koyarak "Dünya 5'ten Büyüktür" demişti. Sanayi ve ekonomideki dev hamlelerin art arda geldiği bu dönemde eli kanlı FETÖ devletin askeri kurumlarına sızmış teröristleriyle 15 Temmuz'da son kozunu oynadı. Asker kıyafeti giymiş Fetullahçı teröristler yaşlı, kadın, erkek ve çocuk demeden milletin üstüne bomba ve kurşun yağdırıp tanklarla saldırdı. Gazi meclisi ve Polis Özel Harekat merkezini bombaladı. Allah'a hamdolsun ki milletin güçlü feraseti ve reis-i Cumhur Recep Tayyip Erdoğan'ının yürekli dik duruşu karşısında kahru perişan olarak yenildi. Şimdi ise devletimiz ve hükümetimiz kararlı bir şekilde tüm hainlerin temizliği için istikrarlı çalışmalarına devam ediyor" şeklinde konuştu.

"Hainleri deşifre edip dünyaya anlatmaya devam edeceğiz"

Hainleri deşifre edip dünyaya anlatmaya devam edeceklerini belirten Ejder Açıkkapı açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Sudan heyetine Türkiye'de meydana gelen bu terör olaylarını, 15 Temmuz işgal kalkışmasını, bu örgütün nasıl hiç bir engelle karşılaşmadan 170 ülkede okul yalanı altında örgütlendiğini, milyarlarca doları bulan kirli para trafiğini, diğer terör örgütleri ile bağlantılarını; ayrıca suikastlardan tutun askeri ve adli darbelere kadar nasıl bir tehdit ve tehlike altında olduklarını net bir şekilde anlattık. Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak dış güçlerin maşası olan bu global terör örgütünü tüm dünyada çökertmeye kararlı olduğumuzu ve bu konuda kendileriyle her türlü iş birliğine olan istekliliğimizi aktardık".

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim