• BIST 9051.7
  • Altın 2298.322
  • Dolar 32.3144
  • Euro 35.1126
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

AK Parti Denizli Milletvekili Tin Honaz İlçesini Ziyaret Etti

AK Parti Denizli Milletvekili Tin Honaz İlçesini Ziyaret Etti
AK Parti Denizli Milletvekili, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Kâtip Üyesi Şahin Tin, Honaz ilçesinde vatandaşlarla bir...

AK Parti Denizli Milletvekili, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Kâtip Üyesi Şahin Tin, Honaz ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek meclis çalışmaları hakkında bilgi verdi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, meclis çalışmalarına verilen arada Honaz ilçesine ziyarette bulundu. Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, AK Parti Honaz İlçe Başkanı Halit Tosun ve vatandaşlar tarafından karşılanan Şahin Tin, Honaz sokaklarında dolaşarak esnaf ve vatandaşları dinledi. Ardından Honaz'ın meşhur Deliler Kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelerek meclis çalışmaları hakkında bilgi verirken bölgeye yapılan ve yapılacak projelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, "Honaz'daki doğal güzelliklerin kıymetini bilmek lazım. Honaz'a geldiğimde gerek seçimlerde, gerek sonrasında ben vatandaşlarımızdan o desteği gördüm. Bizde sizlere hizmet etmeye gayret ediyoruz. Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Türkiye'nin kabuk değiştireceği ve yenileneceği bir dönemdeyiz ancak buna engel olmak isteyen dış mihraklar var. Türkiye bu zamana kadar birçok alanda gelişme gösterdi. Bizim bugünkü sıkıntımız bizi nazik noktalarımızdan vurup, ırkçılıkla ve terörizmle bölmeye çalışıp Türkiye'yi zor durumda bırakmaya çalışmalarıdır. Güney Doğu Anadolu'daki vatandaşlarımızda artık PKK'nın kendilerinisavunmadığını ve PKK tarafından kullanıldıklarının farkına vardılar.Terörle ve teröristlerle mücadelemiz tek bir terörist dahi kalmayıncaya kadar devam edecek ve bundan hiçbir şekilde vazgeçilmeyecek ve taviz verilmeyecek. Terör sadece AK Parti'nin meselesi değil. Terör muhalefet dâhil hepimizin meselesidir. Bizler birlik olduğumuz sürece Honaz ilçemizi, Denizli'mizi ve Ülkemizi de hizmetle kuşatır, Honaz Belediye Başkanımız Turgut Bey'in söylediği gibi yıllardır ihmal edilen her türlü çalışmayı ve icraatı sizlerin hizmetine sunmaya devam ederiz. Honaz ilçemize verdiğimiz tüm sözleri sırasıyla yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Milletvekili Şahin Tin, vatandaşlarla sohbetin ardından AK Parti Honaz İlçe Başkanlığı ve Honaz Belediye Başkanlığı'nı da ziyaret ederek Honaz İlçe ziyaretini tamamladı.

AK Parti Denizli Milletvekili Tin Honaz İlçesini Ziyaret Etti

AK Parti Denizli Milletvekili Tin Honaz İlçesini Ziyaret Etti

AK Parti Denizli Milletvekili Tin Honaz İlçesini Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim