• BIST 9543.19
  • Altın 2488.081
  • Dolar 32.5206
  • Euro 34.8251
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

AK Parti Denizli İl Başkanı Filiz’den Kılıçdaroğlu’na Sert Tepki

AK Parti Denizli İl Başkanı Filiz’den Kılıçdaroğlu’na Sert Tepki
AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, "Kılıçdaroğlu'nun kullandığı üslup, edepsizlik ve hayasızlık üzere olduğunun tezahürüdür" dedi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, "Kılıçdaroğlu'nun kullandığı üslup, edepsizlik ve hayasızlık üzere olduğunun tezahürüdür" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında söylediği sözlere AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz'ten sert tepki geldi. Filiz, "Kullandığı üslup edepsizlik ve hayasızlık üzere olduğunun tezahürüdür. Ana muhalefet partisi olarak görev yapan partinin başındaki zat, halkın oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı diktatörlükle suçladı, yetmedi, namus ve şerefine dil uzattı. O da kesmedi. Partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Dr. Sema Ramazanoğlu'na yönelik çirkin hakaretlerde bulundu. Bu konuşma, Kılıçdaroğlu'nun kendi kişiliğini, sığlığını, düzeysizliğini gösteriyor. Bu bağlamda siyasi etikten ve devlet adabından yoksun olan Kemal Kılıçdaroğlu haddini aşmaya devam etmektedir. Nezaketten de siyasi adaptan da yoksun olduğunu her konuşmasıyla ortaya koyuyor. Kılıçdaroğlu, siyasetin kötü bir temsilcisidir. Ona anladığı dilde cevap vermeye bile utanıyoruz. Bu yaptığı tam olarak çapsızlık, kendini bilmezliktir" dedi.

Bu sözlerin kadınlara söylendiğine dikkat çeken Filiz, "Sayın Sema Ramazanoğlu'nun Bakan olmasını bir kenara koyarak, bir kadın, bir anne ile ilgili olarak sarfettiği cümleler bu zatın nasıl bir ruh hali taşıdığının göstergesi. Kılıçdaroğlu'nun ruh sağlığının bozuk olduğunu düşünüyorum ve acil tedavi olması gerektiğine inanıyorum. Grup toplantısında utanmadan bu konuşmayı yaparken kendini büyük bir heyecanla alkış tutan CHP'li kadınlar, bu sözler size de sarf edilmiştir. Bu cümleler tüm kadınları, toplumu ayağa kaldırmalıdır. Bir ana muhalefet lideri nasıl böyle cümleleri ağzına alabilir? Hele ki son derece hassas bir konuda konuşurken. Lütfen bunu muhalefet diye bize yutturmaya kalkmasınlar. Her açıklamasıyla siyaseti seviyesizleştiren Kılıçdaroğlu, ivedilikle özür dilemelidir. Sokak ağzıyla söylenen bu sözlerin, ahlaken, hukuken savunulabilir bir tarafı yoktur. Cezai yaptırımının olması gereklidir. Yarın bu zata kullanmış olduğu yakışıksız, edebe ve hukuka aykırı bu ifadelerin karşılığında suç duyurusunda bulunacağız. Bir kez daha Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Sema Ramazanoğlu hakkında sarf ettiği ahlaksız sözlerinden dolayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu nefretle kınıyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim