• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

AK Parti Çorum teşkilatı kongre için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyor

AK Parti Çorum teşkilatı kongre için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyor
AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, il kongresi için AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan tarih beklediklerini açıkladı.

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, il kongresi için AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan tarih beklediklerini açıkladı.

AK Parti Alaca İlçe Başkanı Halil İbrahim Şaltu ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ'ı ziyaret etti.

AK Parti Alaca İlçe Başkanı Halil İbrahim Şaltu, il başkanı Karadağ ile birlikte geçmişte de birlikte görev yaptıklarını hatırlatarak, bugüne kadar Alaca'ya yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Türkiye'de kongre sürecini sorunsuz bir şekilde tamamlayan ilk ilin Çorum olduğunu belirterek, "Bugün itibariyle Kadın Kolları kongrelerimiz tamamlandı. Yarında Gençlik Kolları kongresinin sonuncusunu Uğurludağ ilçemizde yapacağız. Diğer illerimizde kongre süreçleri biten yerler var. Biz hem ana kademelerin hem gençlik kollarını kadın kolları kongrelerini tamamını bitirmiş oluyoruz. Sırada il kongremiz var. Sayın cumhurbaşkanımızdan tarih bekliyoruz. O tarihe göre ayarlama bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızın vereceği tarihte il kongresini tamamlamış olacağız. Kongremizi yapıp yolumuza devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, AK Parti'nin Alaca'da geçmişte ve bugünde güzel hizmetlere imza attığını belirterek, "Alaca yolumuz duble yol oldu, 50-55 yıllık bir rüya olan Koçhisar Barajı tamamlanarak hizmete girdi. Koçhisar barajından Çorum'un 50 yıllık su ihtiyacı karşılanacak. Şuanda sulama kanalları bitmek üzere yüzde tamamlandı. İlçemize yeni bir Devlet Hastanesi kazandırıldı. Meslek Yüksek Okulu bitti. Alaca Hayvancılık organize sanayi bölgesi ihtisaslaşmış olarak kurulmasına karar verildi. Alaca belediyesi koordinasyonunda çalışmalar yürüyor.

Alaca'da milletvekillerimiz Agah Kafkas ve Salim Uslu beyin hizmet noktasında çok güzel çalışmaları oldu. Onlarında gıyabında partimizin kuruluşundan bugüne kadar görev yapan tüm milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Diğer ilçelerimize de güzel hizmetlerin gelmesine katkı sundular. Emek verdiler. Alacanın ve diğer ilçelerin lehine ne varsa onu yapacağız. Bizim tek görevimiz sadece teşkilatçılık değil. Aynı zamanda güzel hizmetlerin getirilmesi noktasında da koordinasyonu sağlamak ve takibini yapmaktır" şeklinde konuştu.

Alaca'nın teşkilatlanmasını tamamlandığını her kongresini de büyük bir coşku ile gerçekleştirdiğinin altını çizen Karadağ, "Teşkilatımıza çok güveniyoruz. İlçe, kadın ve gençlik kolları kongrelerinde muhteşem kalabalık ve coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.2019 seçimlerine en organize ve en etkili şekilde hazırlanacak ilçelerimizden bir tanesi Alaca teşkilatı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim