• BIST 9548.09
  • Altın 2496.58
  • Dolar 32.4885
  • Euro 34.5446
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz:

AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz:
AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, kentte görev yapan ilçe belediye başkanları ile Karatekin Üniversitesi yöneticileri ve Çankırı Ticaret...

AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, kentte görev yapan ilçe belediye başkanları ile Karatekin Üniversitesi yöneticileri ve Çankırı Ticaret Sanayi Odası yöneticilerini eleştirdi.

Partisinin 73. İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, kentte devam eden yatırımlara ilişkin bilgiler verdi. Kente yeni bir parti binası kurulacağını ifade eden Milletvekili Filiz, bina maliyetinin tamamen AK Parti Genel Merkezi tarafından karşılanacağını kaydetti.

"PKK CİDDİ KAYIPLAR VERİYOR"

Doğu'da devam eden operasyonlara ilişkin bilgiler veren Filiz, "Güvenlik güçlerimiz hedefi tam 12'den vuruyor. Temsilcileri de TBMM'de olanca gayreti sergiliyorlar. Artık kürsü işgal etmeye kadar ilerlediler. Biz de onların şovlarına fırsat vermemek için meclisi tatil ettik" ifadelerini kullandı.

"BAŞBAKAN'A TALEPLERİNİZİ İLETTİM"

AK Parti'nin 1 Kasım seçim sonrası ilk istişare ve değerlendirme toplantısını Afyonkarahisar'da yaptığını dile getiren Milletvekili Filiz, burada Başbakan Ahmet Davutoğlu'yla görüşme fırsatı bulduğunu ifade ederek, "Sizler ne diyorsanız, onu başbakanımıza ilettim. Bizzat sizin ağzınızdan konuştum. Çankırı ziyaretinde "seçimlerde 2 vekil çıkartırsanız, 3. vekiliniz ben olacağım" demişti. O sözünü hatırlatıp, 4 vekil çıkartacak kadar oy aldığını söyledim. Bize köylerimizin yüzde 95 oranında oy verdiğini ve asfalta ihtiyacı olan köyler bulunduğunu vurguladım. Her yıl 2-3 grup yolunu sıcak asfaltla kaplasak, milletvekilliği görev sürecinde tüm grup yollarının asfaltla kaplanacağını söyledim. Orada yaptığı görüşmeler sonrasında başbakanımız bizzat söz verdi. Grup yollarına sıcak asfalt yapmaya başlayacağız" dedi.

"ESNAFI TEHDİT EDEN BAŞKANLAR BİLİYORUM"

Kentte görev yapan bazı ilçe belediye başkanlarının yanlış işler yaptığını öne süren Milletvekili Filiz, "Ben esnafı tehdit eden başkanlar biliyorum. Biz bu memlekete hizmetkar olmaya geldik. Eline mührü alınca kendini ne sanıyorsun, sorunca şehrül-emin. Şehrün-emin oldun da noldun? Akıllarınca korku imparatorluğu yaratıyorlar, herkes şunu bilsin Ak parti genel Merkezi bu olayları yakından takip ediyor" şeklinde konuştu.

BANA GAZ VERMEYİN

Teşkilat içi istişarelerin önemli olduğunu vurgulayan Filiz, "İnsanda nefis vardır ve bu bazen insanın düşüncelerinin önüne geçer. Bu yüzden ben istişareye çok önem veririm. Bana gaz vermeyin, sen şöylesin, sen böylesin demeyin. Biz de insanız ve nefsimize hakim olamayız. Şu işi yapmayalım, şu zarar veriyor, şunu çevrenden uzaklaştır deyin, namus sözü veriyorum uzaklaştıracağım" diye konuştu.

"DELİKANLIYSANIZ İSTİFA EDİN"

Görev süresi boyunca Karatekin Üniversitesi'ne destek olma gayretinde olduğunu vurgulayan Filiz, üniversite yöneticilerinin 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde rakip partilere oy topladığını öne sürdü.

Her insanın siyaset yapma hakkı olduğunu fakat bunu bir kurum yada bir makam arkasına sığınarak yapmanın etik olmadığını dile getiren Filiz, "Eğer delikanlıysanız, o makamdan kalkın, istifa edin ve siyasete girin. Makam mevki arkasına sığınarak siyaset yapanları ve o seçim dönemlerindeki manzarayı unutmadık. Uzun saçlı iki akademisyeni alıp, rakip parti toplantılarına katılanları da unutmadık. Bizim makama getirdiğimiz adamlar, o makamları kullanarak bize caka satamaz. Bunun hesabını sorarız. Biz o üniversiteye yaptığımız yatırımları, siz kalleşlik yapın diye yapmadık. Bunlar Çankırı'da MHP'li, Ankara'da Ak Parti'li oluyorlar. Bu nasıl bir karakter?" dedi.

"ORASI ŞOV DEĞİL, İCRAAT YERİ"

Çankırı Ticaret Sanayi Odası Başkanlığı'nın geçtiğimiz günlerde Yakınkent OSB'yi ziyaret etmesini eleştiren Filiz, Çankırı Ticaret Sanayi Odası Başkanlığı'nın Yakınkent OSB'nin kurulum sürecinde alana Ankara'ya yakın olduğu gerekçesiyle karşı çıktığını belirtti.

Yakınkent OSB'de şu anda binlerce işçinin çalıştığını dile getiren Filiz, "Oraya karşı çıkanlar, şimdi orada fotoğraf çektirmeye başlamışlar. Çankırı Ticaret Sanayi Odası bugüne kadar kaç kişiyi yan yana getirip yatırım yaptırmış? Uzun uğraşlarla kurduğumuz OSB şov yeri değil, icraat yeridir. Bunu herkes böyle bilsin" ifadelerini kullandı.

Toplantıya AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal ile AK Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman ve parti teşkilatları katıldı.

AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz:

AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim