• BIST 9687.5
  • Altın 2501.693
  • Dolar 32.5898
  • Euro 34.8621
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

AK Parti Bursa Milletvekili Şahin Terör Saldırılarını Kınadı

AK Parti Bursa Milletvekili Şahin Terör Saldırılarını Kınadı
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanvekili ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, terör saldırılarının amacının...

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanvekili ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, terör saldırılarının amacının Türkiye'yi güçsüzleştirip içine kapamak olduğunu söyledi.

Son aylarda tırmanışa geçen terörün asıl hedefinin ülkede kargaşa çıkarmak halkı paniğe sevk etmek olduğuna dikkat çeken Şahin, "Öncelikle kısa süre önce Ankara'da meydana gelen hain saldırıda vefat eden vatandaşlarımıza, askerlerimize Allah'tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum" dedi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin önünü kesmek isteyen güçlerin yıllardır bir vesileyle sivil halka, kamu personeline ve güvenlik güçlerine yönelik eylemler yaptığını ifade eden Şahin, "Böyle günlerde birlik ve beraberliğimiz daha çok arttırmalı, birbirimize sıkı sıkıya bağlanmalı, daha çok kenetlenmeliyiz. Bu alçak terör örgütlerine karşı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte mücadele vermeye devam edeceğimizin bilinmesini istiyoruz. Teröristlerin bu insanlık dışı saldırıdaki amacı, Türkiye'de kaos ve huzursuzluk ortamı oluşturmaktır. Ülkemizin ekonomik, toplumsal, sosyal, kültürel ve siyasal yapısını sarsmak için yapılmış olan hain saldırıyı lanetliyorum. Türkiye'nin vatandaşlarını savunma görevini ve insanlık ailesine karşı sorumluluğunu yerine getirerek ortaya koyduğu teröre karşı kararlı mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğiz. Milletimiz, geçmişte kendi varlığına yönelen her tehdidi, birliği ve beraberliğini kalkan yaparak bertaraf etmeyi bilmiştir. Bugün de üzerine düşeni yapacağından kimse şüphe duyumasın. Hiçbir milliyet ve köken ayırt etmeyen terör eylemlerine verilecek en güzel yanıt, milletimizin tek yürek olmasıdır. Bu saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim