• BIST 9054.59
  • Altın 2296.967
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0617
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Gökten:

AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Gökten:
Her kesimdeki bayanlar arasında köprü kuracaklarını belirten AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Gökten, kadının birey olarak varlığını...

Her kesimdeki bayanlar arasında köprü kuracaklarını belirten AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Gökten, kadının birey olarak varlığını güçlendirecek adımları hep birlikte atacaklarını söyledi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Gökten, "Nesillerin devamını sağlayan, eğiten, koruyan kadınlarımız, değişen zamanın ruhuna uygun olarak modern hayatın getirdiği yeni şartlarda da Dünya'ya yön vermeye devam etmektedir. Biz kadınlar, cinsel kimliklerimizin ötesinde insan olarak, diğer tüm özelliklerinden bağımsız bireyler olarak, kendi ayakları üzerinde durabileceğimizi biliyoruz. Bizler, kadının metalaştırılmadan, istismar edilmeden, kendi kişiliğimizle, kimliğimizle, inancımızla, değerlerimizle hak ettiğimiz yeri alabileceğimizi biliyoruz. Kadim medeniyetimizden aldığımız güç ile tarihi ve kültürel birikimimiz ışığında, yanlışları düzelterek, eksikleri tamamlayarak yarınlara emin adımlarla yürüyeceğiz. Bunun için gerekli çabanın harcanmasında, adımların atılmasında öncü olacağız" dedi.

Hiçbir ayrım gözetmeden her kesimden bayanlar arasında köprü kuracaklarını belirten Başkan Gökten, kadının birey olarak varlığını güçlendirecek adımları hep birlikte atacaklarını söyledi. Gökten, "Mardin'den Antalya'ya, Balıkesir'den Trabzon'a, Kars'tan, Artvin'e, Suriye'den, Filistin'e, Bosna'ya, Kosova'ya, Arakan'a, Somali'ye, Etiyopya'ya, Azerbaycan'a kadar uzak ya da yakın demeden gönül coğrafyamızda güzel, eşit ama her şeyden önce adil bir dünya ortak duamız olacak. Sınırlarımızda ve gönül coğrafyamızda yaşayan milyonlarca kadın için Türkiye yalnızca bir ülke değil aynı zamanda bir dost, bir kardeş evidir. Evimizin sıcaklığını, güvenirliliğini, bolluğunu bereketini muhafaza ederek, umut olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim