• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Hamza Kaya:

AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Hamza Kaya:
AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Hamza Kaya, Boğazlıyan'ın AK Parti ile hizmet almaya başladığını belirterek, AK Partili Boğazlıyan belediye başkanı...

AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Hamza Kaya, Boğazlıyan'ın AK Parti ile hizmet almaya başladığını belirterek, AK Partili Boğazlıyan belediye başkanı ile ilçedeki hizmet açığını kapatacaklarını söyledi.

AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Hamza Kaya, Boğazlıyan ve beldelerinde belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra AK Parti İlçe Teşkilatı olarak Boğazlıyan'ın yeni yatırımlardan istifade etmesi için başta Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Yozgat Milletvekillerinin büyük desteğini gördüklerini belirterek, "Boğazlıyan ilçemiz Yozgat'a ayrılan yatırım ödeneğinden aslan payını almıştı, almaya da devam edecektir. Bu yatırımlarla Boğazlıyanlı hemşehrilerim ayrıcalık yaşarken, bizler de sayın Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ilçemizi ziyaret etmelerinin ayrıcalığını yaşıyoruz" dedi.

Boğazlıyan'ın, AK Parti Hükümetleri dönemlerinde yeterince istifade edemediğini dile getiren Kaya, bunun telafisini Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal döneminde gidermenin gayreti içerisinde olduklarını ve bunda da büyük mesafelerin alındığını vurgulayan Kaya, "AK Parti İlçe Başkanı olarak, tüm hedeflere ulaşmanın mutluluğu içerisindeyim. AK Parti olarak Boğazlıyan Belediyesini ilçe teşkilatı olarak kazanmanın ayrıca sevincini yaşıyoruz. Daha iki yıl öncesinden suları akmayan bir Boğazlıyan konuşulurken, bugün 100 yıllık su sorununun çözüldüğünü konuşuyoruz. Daha dün viraneye dönen eski sanayi sitesinden, bir yıl sonra bitirilecek kentsel dönüşüm probleminden bahsediyoruz. Başkanımız Hamdi Erdal'ın göreve başladığı günden itibaren Boğazlıyan ilçemize sanki sihirli bir değnek dokunmuş gibi, hedeflerine bir bir ulaşıyor. Böylesi hizmet ve yatırım kapılarının açılmasının baş mimarı kuşkusuz başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Ayrıca, Boğazlıyan'a daha ayrıcalıklı bakan Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ ve Yozgat Milletvekillerimiz Abdulkadir Akgül, Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer ile İl Başkanımız s Harun Lekesiz'in bu hizmetlerde büyük pay sahibidir, kendilerine tekrar teşekkür ediyorum" diye konuştu.

AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Hamza Kaya:

AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Hamza Kaya:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim