• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

AK Parti Bilecik Kadın Kolları CHP Liderini Kınadı

AK Parti Bilecik Kadın Kolları CHP Liderini Kınadı
Bilecik AK Parti Kadın Kolları İnsan Hakları Komisyon Başkanı Hümeyra Dalkıran, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu için sarf etmiş olduğu...

Bilecik AK Parti Kadın Kolları İnsan Hakları Komisyon Başkanı Hümeyra Dalkıran, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu için sarf etmiş olduğu sözlerden dolayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kınadı.

Şehitler Parkı Önünde toplanan Ak Parti Bilecik Kadın Kolları üyelerine, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın eşi Fatma Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz ve partililer eşlik etti.

Burada bir açıklama yapan AK Parti Kadın Kolları İnsan Hakları Komisyon Başkanı Hümeyra Dalkıranın, ana muhalefet partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu hakkında sarf ettiği ahlak ve insaftan yoksun ifadelerin ülke siyasi tarihine kara bir leke olarak geçtiğini belirtti. Dalkıran, "Kadına karşı cinsiyetçi ve karanlık bir zihniyetinin ürünü olan sözlerinden dolayı ana muhalefet Genel Başkanını bir kez daha şiddetle kınıyoruz. Karar alma mekanizmalarında ve siyasette daha çok kadın olmalı iddiasında bulunanların siyasetin tam da merkezinde yer alan bir kadına yönelik sözleri kendi riyakarlığını bir kez daha gözler önüne sermiştir. Meydanlarda siyasi ahlak ve etikten bahsederken, kendi ahlak anlayışını ortaya dökmüştür. Bizler siyasi vatana, millete hizmet olarak gören ve millete hizmeti hak yolunda en büyük gaye edinmiş kadınlar olarak, şimdi zaman hakaretini sahibine iade etme zamanıdır diyoruz. Başta CHP'li hemcinslerimiz olarak, toplumun her kesiminden kadını bu çirkin ve asla kabul edilemez hadiseye tepki göstermeye davet ediyoruz. Biliyoruz ki bu toprakların kadınları maruz kaldıkları bu elem verici durumu hiçbir zaman unutmayacaktır" ifadelerine yer verdi.

"ÖNEMLİ OLAN İNSAN OLARAK YARATILMAK DEĞİL, İNSAN OLARAK KALABİLMEKTİR"

Ardından söz alan İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Hanım Kolları Başkanı Hilal Yıldırım ise, önemli olanın insan olarak yaratılmak değil, insan olarak kalabilmek olduğunu belirterek, "Bugün burada maalesef insanı duygularını yitirdiğini anladığımız sözüm ona siyasi kimliği ile değil bir siyasetçiye insan olabilmiş hiçbir canlının utanmadan ağzına alamayacağı ifadeler ile öncelikli bir anne olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımızı Sayın Sema Ramazanoğlu'na karşı kullanılan ifadeleri şiddetle kınıyoruz. Kadını diri diri gömmekten kurtarıp cenneti ayakları altına seren bir dinin mensubu olarak içinde bulunduğumuz bu manevi günlerin akıl sahiplerine hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Açıklama sırasında Ak Parti Bilecik Kadın Kolları üyesi kadınlar ellerindeki, "Önce edep, sonra siyaset", "Edep Ya hu", "Temiz söylem, temiz siyaset", "Kadın Merhamettir" pankartları açtılar.

AK Parti Bilecik Kadın Kolları CHP Liderini Kınadı

AK Parti Bilecik Kadın Kolları CHP Liderini Kınadı

AK Parti Bilecik Kadın Kolları CHP Liderini Kınadı

AK Parti Bilecik Kadın Kolları CHP Liderini Kınadı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim