• BIST 9645.02
  • Altın 2406.222
  • Dolar 32.5865
  • Euro 34.7883
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 24 °C

AK Parti Bilecik İl Başkanlığına Atanan Fikret Karabıyık’tan Teşekkür

AK Parti Bilecik İl Başkanlığına Atanan Fikret Karabıyık’tan Teşekkür
AK Parti Bilecik İl Başkanlığı görevine atanan Fikret Karabıyık, bir önceki İl Başkanı Av. Kadir Bayrak'a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür...

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı görevine atanan Fikret Karabıyık, bir önceki İl Başkanı Av. Kadir Bayrak'a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Av. Kadir Bayrak'ın istifasının ardından, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı görevinden AK Parti Bilecik İl Başkanlığı görevine atanan Fikret Karabıyık, basın açıklaması yaptı. Başkan Karabıyık açıklamasında, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından parti genel merkezinin takdiri ile AK Parti İl Başkanlığı emanetini teslim aldığını söyledi. Bugüne dek görevlerini samimiyeti ve liyakati ile yürüten bir önceki İl Başkanı Av. Kadir Bayrak'a da teşekkür eden Karabıyık, "Kendilerinin birikim ve tecrübelerinden bundan sonraki süreçte de her aşamada yararlanmaya devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum. Osmanlı Devleti'nin manevi kurucusu Şeyh Edebali Hazretleri'nin yüzyıllar öncesinden günümüze ışık tutan "İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın" anlayışını siyasetin merkezinde heykelleştiren bir misyonun temsilcileri olan bizler, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin talepleri ve menfaatleri doğrultusunda çalışmaktan geri kalmayacağız" ifadelerini kullandı.

"KÖYLERİMİZİN SULAMA PROBLEMLERİNİ ÇÖZMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Şimdiye kadar yapılan hizmetlerden bahseden İl Başkanı Fikret Karabıyık, köylerde yaşanan su sorunlarının büyük ölçüde çözüldüğüne de dikkat çekti. Kaarabıyık, "Bugüne dek ülkemizde ve ilimizde sayısız reformlara imza atan hükümetimiz, Bilecik'imiz de, başta bir önceki Fahrettin Bey ve Halil Bey olmak üzere milletvekillerimizin gayretli çalışmaları neticesinde ilimize aktarılan ödenekler, gerek belediye çalışmaları, gerekse özel idaremiz marifeti ile köylerimizde önemli yatırımları hayata geçirmiştir. Nitekim belediyecilik alanında da çok önemli altyapı ve üst yapı çalışmaları hayata geçmiştir. İl Özel İdaremizin gayretli çalışmalarıyla köy yollarımıza sıcak asfalt döküyoruz. Bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak olan göletlerle köylerimizin sulama suyu problemlerini büyük ölçüde aştık ve aşmaya devam ediyoruz. İlimizde hükümetlerimiz döneminde son 13 yılda, ulaştırmadan eğitime, orman ve su işlerinden gıda, tarım ve hayvancılığa, aile ve sosyal politikalardan kültür ve turizme varıncaya dek hemşehrilerimizin istifadesine sunulan yatırımın toplam bedeli 7,2 milyar TL olarak gerçekleşmiştir" şeklinde konuştu.

"BİLECİK'İ İLERİYE GÖTÜRMENİN GAYRETİNDEYİZ"

Bilecik için çalışmalarına her zaman azimle devam edeceklerini aktaran ve aynı zamanda terörü de lanetleyen Başkan Fikret Karabıyık, konuşmasına şöyle devam etti:

"Her bir azamız hep birlikte Bilecik'imiz bir adım öteye götürmenin gayreti içerisindeyiz ve bu gayrette olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, birlik ve beraberliğimize, ülkemizdeki kardeşlik iklimine, ülkemizin istikrarına ve kalkınmasına göz diken terör örgütlerinin tümüne karşı yürütülen mücadelede yaşamını yitiren bütün kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, necip ve aziz milletimize başsağlığı diliyor, siz kıymetli hemşehrilerimi saygıyla selamlıyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim