• BIST 9809.62
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

AK Parti Belediye Meclisini Takip Etti

AK Parti Belediye Meclisini Takip Etti
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve il yönetim kurulu üyeleri, Düzce Belediye Meclisi toplantısına katılarak meclisi izledi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve il yönetim kurulu üyeleri, Düzce Belediye Meclisi toplantısına katılarak meclisi izledi.

Düzce Belediye Meclisi Nisan ayı birinci oturumuna AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve il yönetim kurulu üyeleri de misafir oldu. Meclis toplantısı başlamadan önce Düzce Belediyesine gelen İl Başkanı Hikmet Keskin'i AK Parti grubu karşıladı. Ardından meclis salonuna geçen Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, meclisin çalışmalarını izledi.

Düzce Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısına diğer siyasi parti mensupları da takip ederken mecliste başkan vekilliği, katip üye ve komisyon üyelerinin seçimleri yapıldı. Seçimlere göre birinci başkan vekili AK Parti grubundan Salih Keskinli olurken ikinci başkan vekili yine AK Parti grubundan Gönül Asuk seçildi.

Düzce Belediye Meclisinde katip üyeliğe Necla Yüce ve Elif Üstün asil, Dursun Ay ve Muzaffer Balkancı yedek olarak seçildi. Encümen üyeliklerine ise Ömer Arslan, Selahattin Sert ve Mehmet Atılmış seçildi.

Düzce Belediye Meclisi Nisan ayı birinci birleşimde komisyon üyelerinin de seçimi yapıldı. Plan Bütçe komisyonunda Elif Sezer Cebar, Erkan Kuşçuoğlu, Nihal Aydın, Murat Özsoy ve Eyüp Topçu yer alırken İmar komisyonunda Hasan Günden, Özgür Sağlam, Kadir Badur, Özkan Çakar ve Ediz Ünal yer aldı. 5 yıllık İmar Programı Komisyonuna ise Alp Cengiz, Okan Turaman, Miktat Çelebioğlu, Ayhan Cicu ve Nesrin Erkahraman seçildi.

Meclis gündem maddelerinin ele alınmasının ardından başkan vekili Salih Keskinli tarafından birleşim sona erdi.

Nisan ayı meclis toplantısının ardından AK Parti grubu, bir araya gelerek sohbet etti. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, meclis üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyerek, " Omuzlarınızdaki yükü çok iyi biliyoruz. Ancak biz de sizlere güveniyoruz. Düzce'mizin gelişmesi ve kalkınması için elinizden geleni yapacağınıza inanıyorum" ifadelerinde bulundu.

AK Parti Belediye Meclisini Takip Etti

AK Parti Belediye Meclisini Takip Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim