• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C

AK Parti Başkanlık Sistemini Anlatmaya Devam Edecek

AK Parti Başkanlık Sistemini Anlatmaya Devam Edecek
AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Türkiye'nin yeni bir sisteme ihtiyaç duyduğunu ve kendilerinin isteği olan Başkanlık sistemini vatandaşa anlatmaya...

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Türkiye'nin yeni bir sisteme ihtiyaç duyduğunu ve kendilerinin isteği olan Başkanlık sistemini vatandaşa anlatmaya devam edeceklerini söyledi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, il başkan yardımcıları ile basın toplantısında bir araya geldi. Sabanoğlu Grill'de düzenlenen kahvaltıya Necip Filiz ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Kahvaltının ardından gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, ilçe danışma toplantılarını bitirdiklerini söyledi. Filiz, " AK Parti Denizli İl Başkanı ve yardımcıları olarak 19 ilçede danışma kurulu toplantılarımızı gerçekleştirdik. 1 Kasım'da 300 bin civarında bir oy almıştık. Bu oyları daha da yükseltmek istiyoruz. 120 bin olan üye sayımızı 300 bine çıkarmak istiyoruz. Bunun için de tüm teşkilatlarımızla çalışıyoruz. Bu çalışmalar teşkilatımızı daha diri tutmak açısından da önemli. Gittiğimiz ilçelerde vatandaşlarımızın sorunlarını da dinledik. Gittiğimiz yerlerin şartlarına göre istekler de farklı oluyor. Bizler de sorunların çözümü noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz'dedi.

Yeni anayasa ve başkanlık sistemi ile ilgili de konuşan Filiz, "Ülkemizin gündeminde başkanlık sistemi tartışmaları var. Parti olarak yeni anayasa ve başkanlık sisteminden yana olduğumuzu her ortamda dillendiriyoruz. Ülkemizin daha iyi yerlere gelebilmesi için adı ne olursa olsun yeni bir sisteme ihtiyaç duyulduğunu düşünüyoruz. Darbe hukukundan arındırılmış yeni anayasa ile birlikte başkanlık sistemi de demokratik bir ortamda tartışılmalıdır. Bu konuda ön koşullar öne sürerek konuşmak bizce doğru değil. Tek bayrak, tek vatan, tek millet ve tek devlet ilkelerinden vazgeçmeden yeni anayasa çalışmaları başlamalıdır.Muhalefet de temel değerler konusunda birlikte hareket etmelidir.Temel değerlerimizi itibarsızlaştıran, teröristleri kutsayanların dokunulmazlığın kaldırılması da gündemde. Askerimizi, polisimizi şehit eden teröristleri kutsayanların dokunulmazlıkları kaldırılmalıdır. Milletimiz de zaten bunlara pabuç bırakmayacaktır'diye konuştu.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz sözlerini şöyle tamamladı: " Kadınlar Günü'nde çok farklı etkinliklere imza attık. Tarlada, fabrikada çalışan kadınlarımızın yanında olduk. Kadın ve gençlik kollarımız da yine güzel işler yaptılar. Şimdi 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili de çalışmalarımız olacak. Gençlerimize Çanakkale'yi anlatacağız. Çanakkale'de nasıl destan yazdığımızı anlatacağız. Bizim en büyük eksiğimiz de zaten tarihi yazmak. Biz tarihi yapanlar olarak anlatılmasını da sağlamamız lazım. Ayrıca Akdenizli isimli bültenimizi de çıkarmaya devam ediyoruz. Hem il hem de ilçe teşkilatlarımızın çalışmaları buralarda yer alacak.'

AK Parti Başkanlık Sistemini Anlatmaya Devam Edecek

AK Parti Başkanlık Sistemini Anlatmaya Devam Edecek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim