• BIST 9703.71
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 29 °C
  • İzmir 28 °C

AK Parti Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

AK Parti Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen, milletvekilleri, belediye başkanı ve teşkilat başkanlarının katıldığı basın toplantısında hizmetler...

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen, milletvekilleri, belediye başkanı ve teşkilat başkanlarının katıldığı basın toplantısında hizmetler ve projeler konuşuldu.

Türkiye Petrolleri salonunda gerçekleştirilen kahvaltılı basın toplantısında TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem, Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu, gazetecilerle bir araya geldi.

Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Abdurrahman Dimez, teşkilatın yenilendiğini ve birlik beraberlik içerisinde Adıyaman'a hizmet etmenin gayreti içerisinde olacaklarını dile getirdi.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ise konuşmasında, "Seçimden sonra teşkilatta yeni bir dinamizm oluşturmak için il, merkez ilçe ve gençlik teşkilatında bir dizi değişimler oldu. Hepsine yeni görevlerinde başarılar diliyorum.

Adıyaman söz konusu olunca gerisi teferruattır. Aslonan bu memlekete, bu şehre ne kattığımız neler yaptığımızdır. Bu nedenle yapılanları sizlerle paylaşma arzusundayız. 1 Kasım seçiminden sonra Adıyaman'da koordinasyon toplantısı yaptık.

Bu koordinasyon dahilinde çeşitli bakan ve üst düzey yöneticilerle bir araya geldi. Burada ciddi bir birlik ve beraberlik var. Bu teşkilat bu millete hizmetkar olabilmek adına buradadır. Şuanda Adıyaman'ın hangi ilçesinde hangi köyünde ne sorun var, hepsini biliyoruz. Bu sorunları çözmek için hep birlikte seferber olmuş durumdayız. Geçen hafta Valimiz, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımızla bazı bakanlarımıza, genel müdürler, müsteşarlar düzeyinde ziyaretler yaparak Adıyaman'ın taleplerini illettik" dedi.

AK Parti Milletvekili Adnan Boynukara, terör nedeniyle Adıyaman turizminin zarar görmesiyle ilgili açıklamada bulunarak, Kahramanmaraş, Adıyaman, Şanlıurfa, Gaziantep'i bir tur ile gezilebilme imkanı sağlayan bir çalışmanın bakanlık tarafından yapıldığını kaydetti.

Milletvekili İbrahim Halil Fırat, milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilat mensuplarının bir bütün olarak, Adıyaman'ın sorunlarını yakından takip ettiklerini dile getirdi.

Milletvekili Salih Fırat ise, basın mensupları ile siyasetçilerin sorunların takibini birlikte yapması halinde çözümün daha kısa sürede geleceğine işaret etti.

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'da belediye hizmetlerinden bahsetti.

AK Parti Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

AK Parti Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim