• BIST 9107.38
  • Altın 2324.452
  • Dolar 32.3734
  • Euro 34.9681
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

AK Parti Bartın Kadın Kolları Bitlis’te

AK Parti Bartın Kadın Kolları Bitlis’te
AK Parti Bartın Kadın Kolları üyeleri, terör olaylarının gölgesinde zor günler geçiren Doğuya anlamlı bir ziyaret gerçekleştirerek birlik beraberlik...

AK Parti Bartın Kadın Kolları üyeleri, terör olaylarının gölgesinde zor günler geçiren Doğuya anlamlı bir ziyaret gerçekleştirerek birlik beraberlik mesajları verdi.

AK Parti Bartın İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen ve 13 ilin katılımıyla yapılan "Doğu Batı el ele, Bedenimiz Türkiye" projesi kapsamında Bitlis'i ziyaret etti. Ziyarette katılımcı illerin ve Bitlis'in tanıtımı, tarihi yerlerin ve türbelerin ziyareti, Mutki şehitliğine ziyaret, AK Kadın Kardeşliği Hatıra Ormanı fidan dikimi, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri, esnaf ziyaretleri ve ev ziyaretleri yapılarak doğu batı kardeşliği pekiştirildi. Program Bartın, Edirne, Muğla, Denizli, Mersin, Kars, Batman, Diyarbakır, Siirt, Muş, Tekirdağ, Hakkâri, Van il Kadın Kolları Başkanlarının katılımıyla gerçekleşti.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Yasemin Dora Kurtkaya, "Vatanımız çeşitli kültürlerin bulunduğu bir coğrafyadır. Bu coğrafya ilk bakıldığında kara parçası gibi görünebilir. Ancak bu kara parçası tehlikeye girdiğinde nice analar evlatlarını, nice gelinler yiğitlerini yitirir. Her bir yanı düşmana aşılmaz engel, uçurum olur. Her bir karış toprağı şehit kanıyla sulanmış olur, can verme sırrına erenlerin olur. Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda, şüheda fışkıracak toprağı sıksan diyenlerin olur. Türkü, Kürdü, Lazı, Zazası, Arnavut'u, Boşnak'ı, Çerkez'i, Çeçen'i bir millet olur. Bu milletin birlik beraberliği sayesinde bu ülke lider olur. AK Parti kurulduğunda bu ampulün ışığı yanmaz, enerjisi dayanmaz, bu adamdan da muhtar olmaz diyorlardı. O kaynak millet olunca, işte o adam dünyanın lideri, işte o ampulde dünyayı ve bölgesine ışıltı veren bir enerji kaynağına dönüştü. Bartın teşkilatı ile birlikte bu enerji kaynağına yüksek gerilim hattı olan 81 il kadın kolları teşkilatlarımız ile birlikte bu ülkeyi aydınlatmaya devam edeceğiz. Büyük liderimiz kefenimi giyip bu yola çıktım dediği günden bu yana kalplerimiz, tüylerimiz titreyerek bu yola çıktıysak. Hocamız Ahmet Davutoğlu'nun bu ışığı tüm dünyaya yayma davasında da bu akıma kapılmış gibi hizmet edeceğiz" dedi.

AK Parti Bartın Kadın Kolları Bitlis’te

AK Parti Bartın Kadın Kolları Bitlis’te

AK Parti Bartın Kadın Kolları Bitlis’te

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim