• BIST 9796.47
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

AK Parti Ardahan İl Teşkilatından CHP’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Ardahan İl Teşkilatından CHP’ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Ak Parti Ardahan İl Teşkilatı, geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile CHP İl Başkanı seçilen Yalçın Taştan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Ardahan İl Teşkilatı, geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile CHP İl Başkanı seçilen Yalçın Taştan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette ilk olarak konuşan Ak Parti İl Başkanı Yusuf Demirci, il başkanlığına seçilen Yalçın Taştan'a başarılar diledi. Demirci, "Ardahan'da ortak menfaatleri noktasında hepimizin beraber olması gereken bir durumdur. Siyasetin kurallarından birisi de iktidar ve muhalefet partisinin olmasıdır. Tabi ki vatandaş bizi barış içerisinde gördüğünde rahat ediyor. Kavgalı olduğumuzda da endişeleniyor. Bizler Ardahan'da geleceğimiz için sık sık bir araya gelmeliyiz. Ardahan'a yapılan bütün hizmetler geleceğimizi daha güzel yaşamamıza sebep olacaktır." dedi.

CHP il başkanı Yalçın Taştan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Ak Parti Ardahan İl Başkanı Yusuf Demirci ve ekibine teşekkür etti.

Taştan, Ardahan'da ve Türkiye'de zor günler yaşandığını söyledi. Bu zor günleri atlatmanın yollarının birlik ve beraberlikten geçtiğini belirten Taştan, toplumsal barışın mutlaka sağlanması gerektiğini dile getirdi.

Siyasi partilerin buluşmasının birlik ve beraberliğe katkı sunacağını kaydeden Taştan,"Geçmişte uzun yıllar başkanlığını yaptığım partimin tabanından gelen istek üzerine yeniden başkan seçildim. Geçmiş dönemlerde il başkanlığı yaptığı sürelerde başarılı çalışmalara imza attık. Yapmaya fırsat bulamadığım çalışmaları yapmak için tekrardan il başkanlığına oldum ve seçimlerde bu görevi devraldım. Ardahan için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Bizlerin kimseyle kavga içinde olma gibi bir niyetimizde olmamıştır. Önemli olan Ardahan'dır. Geçmiş dönemlerde siyasi çatışma olmadan Ardahan için gerekli çalışmaları yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Taştan, ziyaret sonrası Ak Partilileri kapıya kadar uğurladı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim