• BIST 9050
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

AK Parti Akşehir 51. Danışma Meclisi Gerçekleştirildi

AK Parti Akşehir 51. Danışma Meclisi Gerçekleştirildi
Konya'nın Akşehir ilçesinde AK Parti 51. Danışma Meclisi gerçekleştirildi.

Konya'nın Akşehir ilçesinde AK Parti 51. Danışma Meclisi gerçekleştirildi.

Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen AK Parti Akşehir 51.Danışma Meclisi'ne; AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Baloğlu ve Uğur Kaleli, AK Parti Akşehir İlçe Teşkilat Başkanı Abdullah Bahadır Örs, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, İl Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları, Kadın-Gençlik Kolları Başkanları ve yönetimleri ile çok sayıda parti katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs yaptı. Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'da 2015 yılı belediye hizmet ve yatırımları hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

AK Parti Konya Milletvekili Uğur Kaleli yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçimlerinin önemine dikkat çekerek, "Bu seçimler halk tarafından seçilen Cumhurbaşkanımız için çok önemli bir sınavdı. Yine Parti genel başkanlığı değişmiş olan Sayın Başbakanımız için çok çok önemli bir sınavdı. 2023 hedefleri için çok önemliydi. Türkiye'de siyasi istikrarın devamı adına çok çok önemliydi. Dünyada mazlumlar adına çok çok önemliydi. Hem paralelle mücadelede, hem de PKK ile mücadelede çok önemli bir seçimdi ve Türkiye'nin son dönemeciydi. Artık önümüzde 4 yıl boyunca seçim yok, 4 yıl boyunca Türkiye; büyümesini, kalkınmasını ve belirlemiş olduğu o stratejik hedeflere bir bir yol alacaktı. Ancak Türkiye'nin o stratejik hedeflere yol almaması için Türkiye'ye çomak sokup da karıştırmak isteyen hem dış güçler, hem iç güçler faaliyetlerine devam ediyor. Dış güçlerin Türkiye üzerindeki etkilerini biliyorduk, hadi onların amacı bu. Ben Türkiye'de; içimizde bu kadar çok satılık insanın veya aklını kiraya vermiş insanın bu kadar çok olduğunu bilmiyordum" dedi.

Geçtiğimiz hafta Başbakan Davutoğlu'nun Konya Milletvekillerini ve Bakan Danışmanlarını topladığını söyleyen Milletvekili Kaleli, "Konya Milletvekillerinin bir koordinasyona ihtiyacı olduğunu belirterek, Koordinasyon Başkanlığına sizlerin çok sevdiği ve saydığı Mustafa Baloğlu Beyi getirdi. Hepimizden sorumlu, Koordinasyon Başkanı arkadaşımız Mustafa Baloğlu Bey'dir, kendisine buradan başarılar diliyorum. Hem ilimize, hem de ilçelerimize yapılacak tüm yatırımları inşallah hep birlikte takip edeceğiz" diye konuştu.

"1 KASIM SEÇİM SONUÇLARI MİLLETİMİZİN TEVECCÜHÜ KADAR İLAHİ DE BİR LÜTUFTUR"

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu'da yaptığı konuşmada 1 Kasım'da yapılan seçimlerde vatandaşların desteği kadar ilahi bir lütfunda bulunduğunun altını çizdi. Baloğlu, "1 Kasım'daki seçimlerin sonucu; bizlerin, teşkilatlarımızın çalışması, vatandaşlarımızın bize yoğun teveccühü ama buradaki ilahi eli ve ilahi lütfu da hiçbir zaman unutmamak lazım. Bu Allah'ında bir lütfuydu. Cenabı Hakk'ın büyük yardımını da hiçbir zaman gözden çıkarmamak lazım" diye konuştu.

Türkiye'nin önünün çok açık olduğuna vurgu yapan Milletvekili Baloğlu, "Tek parti iktidarı. Reformlar bütün hızıyla devam ediyor. Sayın Başbakanımız seçim alanında ne söz vermişse onların hepsini harfiyen yerine getirebilme için büyük bir çaba içerisinde. Hükümetimiz, meclisimiz büyük bir çaba içerisinde. Ama hepinizin gördüğü gibi ülkemizin başında bir terör belası var. Bu ülke büyürken, gelirken, ülkenin büyümesini gelişmesini istemeyen küresel güçlerin ülkemiz üzerinde terör adı altında, komşu ülkelerdeki operasyonlar adı altında ülkemizi karıştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bunun sonuçlarını hepimiz görüyoruz, her gün şehit haberleri alıyoruz. O şehit ailelerinin evine düşen ateş aslında hepimizin evine düşüyor. Ama bu bir mücadele, bu pislikler bu ülkeden temizleninceye kadar bu mücadele devam edecek. İnşallah bu terörün kökünü hep birlikte kazıyacağız. Bunların hiç birisi bu ülkede bir daha hayat alanı bulamayacak. Onun için çok kararlı bir mücadele var. Bu mücadeleyi hep birlikte destekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin başından bu tür belaların hiç eksik olmadığını söyleyen Milletvekili Mustafa Baloğlu, "Geçtiğimiz günlerde hepiniz gördünüz 1100 tane ki ben bin yüz yüzsüz diyorum onlara bir akademisyen gurubu, çıktılar terör örgütünü güzelleyen, onları öven bir açıklama yaptılar. Bu aslında yeni bir şey değil. Biz Çanakkale Savaşı'nda İngilizleri denize gömdüğümüz zaman "Medeniyet bizim ayağımıza kadar geldi, biz bunları teptik" diyen aydınlar vardı o gün bu ülkede yaşayan. "Bizim tipimiz bozuk, Avrupa'dan, batıdan damızlık erkek getirelim de tipimizi değiştirelim" diyen aydınlar vardı o gün. Daha öncesi Abdülhamit Han'a bombalı suikast düzenleyen Ermeni'yi öven "Şanlı Avcı" diye tarif eden aydınlar vardı "Hedefine ulaşamadın şanlı avcı" diyen aydınlar vardı bu ülkedeki adına liseler kurduk hala o lisesinin ismi yaşıyor orada. Yani bunlar yeni değil. Bunlar geçmişte de vardı, bugünde var, yarında var olmaya devam edecekler. İşte onların bugünkü uzantıları bildiri yayınlayarak hainliklerini devam ettiriyorlar. Bu ülkenin gerçek sahipleri, Anadolu evlatları bunların hiç birisine izin vermeyecek, onlara gerekli her türlü cevabı verecek" şeklinde konuştu.

ÜÇ İLÇE DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

Akşehir'in en önemli problemlerinden bir tanesi olan doğalgazın çözüldüğünü söyleyen Milletvekili Baloğlu, "Geçtiğimiz Perşembe günü EPDK topladı. EPDK Akşehir'le ilgili tarifeyi ve yatırım miktarını belirledi. Akşehir, Ilgın ve Kadınhanı ilçelerimizde eşgüdümlü olarak 3 yerde bu çalışmalar başlayacak. Bu bir EPDK kararı olarak Resmi Gazete'de yayınlandı ve süreç resmi olarak da başlamış oldu. Firmayla çok sıkı görüşmelerimiz var, inşallah bahar aylarında abone kaydı başlayacak ve bu yılın sonbaharında da belirlenmiş mahallelerimize inşallah bir aksilik olmazsa doğalgaz ulaşmış olacak. Biz bunu çok yakından takip ediyoruz ve inşallah Akşehir bu özlemine de çok kısa bir süre içerisinde kavuşmuş olacak. Tabi özellikle muhalefete de birazcık üzülüyorum bundan sonra ne bulacaklar acaba diye? Çünkü ellerindeki en büyük argüman hem Akşehir, hem Ilgın hem de Kadınhanı için bu doğalgazdı" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından 51. İlçe Danışma Meclisi soru cevap şeklinde basına kapalı olarak devam etti.

AK Parti Akşehir 51. Danışma Meclisi Gerçekleştirildi

AK Parti Akşehir 51. Danışma Meclisi Gerçekleştirildi

AK Parti Akşehir 51. Danışma Meclisi Gerçekleştirildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim