• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

AK Parti Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

AK Parti Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı
AK Parti Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu toplantısı İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven'in başkanlığında İhsaniye Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu toplantısı İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven'in başkanlığında İhsaniye Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi. İhsaniye ilçe başkanlığı görevine atanan Halim Sağ ve yönetimine başarılar dileyen Yurdunuseven, "Birlik ve beraberlik içerisinde İhsaniye'mize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

İl yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıya ev sahipliği yapan AK Parti İhsaniye İlçe Başkanı Halim Sağ, il yönetim kurulu üyelerini ilçelerinde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi. Toplantıda konuşan Başkan Sağ, İhsaniye'ye hizmet için yola çıktıklarını dile getirdi. Sağ, "İl Yönetim Kurulu toplantısının ilçemizde yapılmasından büyük bir mutluluk duyduk. Bildiğiniz gibi 20 gün önce ilçe başkanlığı görevine atandım. Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte İhsaniye'mize hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizlerin burada olması bizleri mutlu etti" dedi.

Başkan Sağ ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Yurdunuseven, 1 Kasım seçimlerinde İhsaniye'nin en yüksek oy alan 3. ilçe olduğunu da hatırlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla Yavuz Sultan Selim köprüsünün son tabyasının kaynatıldığını anımsatan Başkan Yurdunuseven, "Yavuz Sultan Selim köprümüzün son tabyasını Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın katılımı ile kaynağı yapıldı. İnşallah en kısa sürede 3. Köprümüz faaliyete geçecek. Gezi olaylarında amaç ve mantık "Niye köprü yapılıyor? Niye nükleer santral yapılıyor? Niye 3. Havalimanı yapılıyor? İdi. Biz Ak Parti İktidarları döneminde üzerini vurgulayarak söylüyoruz. AK Parti söz verirse yerine getiriri bir kez daha kanıtladık. 3. Köprüyü yapacağız demiştik ve bitti. İnşallah 3. Havalimanı da yapılıyor ve kısa sürede bitireceğiz. Nükleer santralde faaliyete geçecek. Bunların hepsi AK Parti iktidarları döneminde halkımızın ve vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alması ve daha iyi yaşam seviyesinin yükselmesi için yapılan hizmet ve yatırımlardır. Bu çalışmalarımıza ve faaliyetlerimize devam edeceğiz. Sizlerle birlikte hizmetlerimize devam edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

AK Parti Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim