• BIST 9079.97
  • Altın 2308.186
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.112
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Yurdunuseven, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Yurdunuseven, Gazetecilerle Bir Araya Geldi
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, akademisyenlerin imzaladığı bildiriye tepki göstererek, "İnsanlar profesör oluyor ama maalesef...

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, akademisyenlerin imzaladığı bildiriye tepki göstererek, "İnsanlar profesör oluyor ama maalesef vatan sevgisi aşılanamamış kendilerine" dedi.

10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Afyonkarahisar'da görev yapan yerel, ulusal gazete ve ajans temsilcilerine kahvaltı da bir araya gelen AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Genel Merkezinin düzenlediği 24. İstişare ve Değerlendirme toplantısı nedeniyle 10 Ocak'ta bir arada olamadıklarını söyledi. Programın basın toplantısı değil, sohbet toplantısı olduğunu vurgulayan Yurdunuseven, şöyle konuştu:

"Halkımızın talep ve isteklerini yayın organları aracılığıyla bizlere ileten gazetecilere minnettarız. Bildiğiniz gibi haftalık Salı toplantılarımız geleneksel olarak devam ediyor. Biz 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü için sizlerle bir arada olmak istedik. Bu bir basın toplantısı değil. Sizlerin gününü kutlamak sizlerle bir arada olmak istedik. Biliyorsunuz 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü'nde ilimizde parti genel merkezimizin düzenlediği istişare toplantısı vardı. O gün sizlerle bir arada olamadık. Ama içeride Sayın Başbakanımız toplantıya katılan gazetecilerin gününü kutladı. Bizlerde Bakanımız Veysel Eroğlu, Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ, Milletvekilimiz Av. Ali Özkaya ile birlikte otelin dışarısında görev yapan gazetecilerimizin gününü kutladık. Sizlerle bir arada olmak istedik. Bu gün yapılan kahvaltı programı gazeteciler gününüzü kutlamak içindir. Tekrar sizlerin 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüzü kutluyoruz."

"BU TAM ANLAMIYLA BİR HAİNLİKTİR"

Akademisyenlerin yayınladığı bildiriye de değinen Yurdunuseven, bunun gereğinin yapılacağını belirterek, "Bu tamamen bir hainliktir başka bir izahı yok. Şu anda kim terörist kim halkını savunuyor, kim halkının güvenliği için çalışıyor ortada. Doğu ve Güneydoğu'da kendi halkına yani Kürt halkına zulmeden bir terör örgütü var. Siz bunlara katil demeyeceksiniz, terör örgütünden halkı koruyan güvenlik kuvvetlerimize katil devlet diyeceksiniz. Bu tamamen bir hainliktir ve bunun gereği de devlet tarafından yapılacaktır. Bununla ilgili gözaltılar var şuanda. İnsanların şeyi okumuşlukla çözülemiyor. İnsanlar profesör oluyor ama maalesef vatan sevgisi aşılanamamış kendilerine" dedi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Yurdunuseven, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Yurdunuseven, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim