• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

AK Parti Adıyaman Milletvekili Halil İbrahim Fırat:

AK Parti Adıyaman Milletvekili Halil İbrahim Fırat:
AK Parti Adıyaman Milletvekili Halil İbrahim Fırat, AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu ile Adıyaman'ın Besni ilçesine gelerek, AK Parti...

AK Parti Adıyaman Milletvekili Halil İbrahim Fırat, AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu ile Adıyaman'ın Besni ilçesine gelerek, AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, partililer ve birlikte Besni'de yapılan hizmetleri yerinde inceledi.

Ziyaretler kapsamında 4. Etap TOKİ çalışmalarını yerinde inceleyen Fırat, Proje Müdürü Hakkı Akbaş'tan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Besni Devlet Hastanesi, Besni Küçük Sanayi Sitesi, Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü, Besni İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Anadolu Sakatlar Derneği Besni Şube Başkanlığını ziyaret eden AK Parti Adıyaman Milletvekili Halil İbrahim Fırat, buralarda sorun ve sıkıntıları dinleyerek çözümü noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Ziyaretlerin ardından açıklama yapan AK Parti Adıyaman Milletvekili Halil İbrahim Fırat, AK Parti'nin sadece seçim zamanında değil, her zaman seçmenleriyle birlikte olduğunu söyleyerek, "Meclisin 1 hafta ara vermesinin ardından Adıyaman merkez, ilçelerimiz, beldelerimiz ve köylerimizde yapılan hizmetleri yerinde inceledik, kurumlarımızı ve esnafımızı ziyaret ederek sıkıntı ve sorunlarını dinledik. AK Parti olarak sadece seçim zamanında değil, her zaman seçmenlerimizle bir aradayız. Diğer partilerle de farkımızı bu şekilde ortaya koyuyoruz. AK Parti Besni İlçe teşkilatımızın ve İl Genel Meclis üyelerimizin yapmış olduğu program doğrultusunda kurum ziyaretleri, yapılan hizmetleri yerinde incelemek, Sivil Toplum kuruluşlarımızı ve esnaflarımızı ziyaret etmek amacıyla Besni'ye geldik. İnşallah bundan sonra da Adıyaman merkez, ilçelerimiz, beldelerimiz ve köylerimizi ziyaret ederek seçmenlerimizle beraber olacağız. Onların sorunlarını dinleyerek çözebildiklerimizi çözmeye çalışacağız. Çünkü biz milletvekilleri olarak sorun ve sıkıntılarını yukarıya bildirmekle ve sorunu çözmek için gayret etmekle görevliyiz" dedi.

2 gün önce meydana gelen terör olaylarından dolayı terörü lanetlediğini de söyleyen AK Parti Adıyaman Milletvekili Halil İbrahim Fırat, "Terörün her türlüsünün Allah belasını versin. Kimden gelirse gelsin terörün ne dili, ne dini, ne de ırkı olur. Orada yapılan terör katliamı bütün topluma yapılmış bir katliamdır" ifadelerini kullandı.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Halil İbrahim Fırat:

AK Parti Adıyaman Milletvekili Halil İbrahim Fırat:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim