• BIST 9092.73
  • Altın 2324.462
  • Dolar 32.3625
  • Euro 34.9678
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

AK Parti 64. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti 64. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı
AK Parti Samsun 64. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Samsun 64. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Samsun 64. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Çevre, Şehircilik ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve partililerin katılımı ile Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel yaptığı açılış konuşmasında, "1 Kasım zaferimizin ardından ikinci Danışma Meclisi Toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Öncelikle geçmiş Mevlid Kandilinizi kutluyor, 4 gün sonra gireceğimiz 2016 yılının; ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Aralık ayı içerisinde AK Parti, iki demokrasi şöleni yaşadı. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Kongremizi ve AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Kongremizi gerçekleştirdik. İki kongrede de tek aday yer almasına rağmen, kongre salonları tıklım tıklım doluydu. Öncelikle seçilen başkanlarımızı ve yönetimlerini tebrik ediyor, Samsun'dan kongrelerimize katılan AK Sevdalılara teşekkür ediyorum. AK Parti kurulduğundan bu güne kadar "bir seçim biter, gelecek seçime hazırlıklar başlar" düsturuyla hareket etmektedir. Bunu herkes seçimlerden alınan sonuçlarda görmüştür. Teşkilatlarımız gece gündüz demeden çalışmıştır. Biz de 1 Kasım seçimleri sonrasında durmuyoruz. Seçimin hemen ertesinde saha çalışmalarımıza başladık" dedi.

Başkan Göksel, Suriye'de, Bayrıbucak Türkmenlerine karşı yapılan saldırıları da kınadıkları söyledi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise yaptığı konuşmada, 2016 yılında kentte ve kırsalda yaşam konforunu artırmaya yönelik yatırımların ve hizmetlerin süratle devam edeceğini ifade etti. Siyaseti ve hizmeti, insan hayatının gelişmesi adına yaptıklarını hatırlatan Başkan Yılmaz, "Bu amaçla şantiyeye çevirdiğimiz ilçelerdeki çalışmalar artarak sürecek. Şehrimizde huzur hep oldu. Ama ülke genelinde huzurun var olduğunu söyleyemiyoruz. Maalesef Güneydoğu'da güvenlik güçlerimiz büyük mücadeleler vererek güveni ve huzuru temin ve tesis etmeye çalışıyorlar. Allah bu uğurda mücadele eden güvenlik güçlerimize güç kuvvet ve cesaret versin, onları muvaffak etsin diye dua ediyoruz. Çünkü biz şehrimizdeki huzuru yüreğimizde hissettikçe oralarda o sıkıntıları yaşayan gerek güvenlik güçlerimizi gerekse devletimizin ve siyasetimizin yanında olan ve o mücadeleye katkı veren devletimizin yöneticilerini, valililerini, kaymakamlarını asla unutmamamız lazım. Onlara en azından görülen destek olmalıyız. Bu uğurda hayatını kaybeden şehitlerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Allah, memleketimizin, milletimizin, birlik ve beraberliğimizin yardımcısı olsun. Şehrimizdeki huzuru, ülkemizin genelinde de daim kılsın" diye konuştu.

"HALK TALEP EDECEK, BİZ YAPACAĞIZ"

2015 yılını, 30 Mart 2014 Yerel Yönetim Seçimlerinde halka verilen sözlerin ve hizmetlerin gereğini, köylerde ve mahallelerde yapmayla başladıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, "Verdiğimiz sözlerin yüzde 95'ini yerine getirdik ve getirme yönündeki isteğimizi hissettirdik. 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde de partimizin AK kadrolarında ve yerel yönetim hizmetlerindeki kurucu genel başkanımızın ve başbakanımızın geleneğini devam ettirerek, ilçelerimizde ve mahallelerimizde belediye hizmetleriyle ilgili ortaya koyduğumuz performansla halkımızın önüne çıktık. 1 Kasım seçimlerinde halkımız, kırsalda yaptığımız hizmetlerle ilgili bize duydukları güveni bir kez daha katlayarak sandıklara gittiler. Ama insanların ihtiyaçları doğal olarak bitmiyor. Yaşam konforunu artıracak talepler artan oranla devam edecek" şeklinde konuştu.

AK Parti 64. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti 64. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti 64. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim