• BIST 8995.6
  • Altın 2279.892
  • Dolar 32.3262
  • Euro 35.0245
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

AK Parti 13-14 Nisan’da Yerel Yönetimler Sempozyumu Düzenliyor

AK Parti 13-14 Nisan’da Yerel Yönetimler Sempozyumu Düzenliyor
Bu yıl 5'cisi gerçekleştirilecek olan AK Parti Yerel Yönetimler Sempozyumu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımlarıyla gerçekleşecek.

Bu yıl 5'cisi gerçekleştirilecek olan AK Parti Yerel Yönetimler Sempozyumu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımlarıyla gerçekleşecek. "Ufuklar Seni Bekliyor" isimli tanıtım filminin gösterimi ile sempozyumun açılışı yapılacak. Ankara Ticaret Odası-Congresium'da yapılacak olan "Gençlik ve Belediye" konulu Yerel Yönetimler Sempozyumu'nun açılış konuşmasını AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki yapacak.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca, 13-14 Nisan 2016 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilecek olan Yerel Yönetimler Sempozyumu bu yıl "Gençlik ve Belediye'konusunda gerçekleşecek. Sempozyum'da Yerel Yönetimler "Gençlik ve Belediye" yarışmasında dereceye giren belediyelere Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından ödülleri takdim edilecek. Ayrıca "Gençlik ve Belediye" temalı yarışmada dereceye giren belediyelerin projelerinden oluşan bir serginin açılışı gerçekleştirilecek. İkinci gün ise;belediye başkanlarının ve uzman konukların konuşmacı olarak yer alacağı 3 ayrı oturum şeklinde sempozyum devam edecek.

Yerel Yönetimler Sempozyumu hakkında bilgi veren AK Parti Yerel Yönetimler Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun teşrifleriyle 13-14 Nisan tarihlerinde Ankara'da "Gençlik ve Belediye" konulu Yerel Yönetimler Sempozyumu düzenliyoruz. Sempozyum çeşitli etkinlikler ile iki gün boyunca devam edecek. Başbakanımız, düzenlediğimiz "Gençlik ve Belediye" yarışmasında dereceye giren belediyelerimize ödüllerini takdim edecek. Daha sonra ödüle değer görülen belediyelerimizin projelerinin yer aldığı serginin açılışı gerçekleştirilecek. İkinci gün ise; deneyimli belediye başkanlarımızın oturum başkanlığını yaptığı sempozyum üç oturum şeklinde gerçekleşecek. Bu sempozyumda belediye hizmetleri, halkla ilişkiler münasebetleri ve gençlik çalışmaları konuları yer alacak" dedi.

Belediyelerden gelen projelerin değerlendirme sürecinde alanında uzman bir ekibin görev aldığını vurgulayan Özhaseki, "Gençlik ve Belediye" temalı yarışma için milletvekili, akademisyen ve yerel yönetim uzmanlarından oluşan 17 kişilik bir jüri heyetimiz yaklaşık bir buçuk aydır belediyelerimizden gelen projeleri titizlikle inceledi. Komisyon, bu projeleri 5 farklı kategoride değerlendirerek, ödül almaya hak kazanan projeleri belirledi. İnşallah, yerel yönetimlerin gençliğe yönelik hizmetleri ve örnek uygulamalarını yaygınlaştıracağız." ifadesini kullandı.

"Gençler, bizi her zaman heyecanlandırıyor"

Belediyelerin gençler üzerinde yoğunlaşması gerektiğini vurgulayan Özhaseki, "Ahlaklı, dinamik ve iş bitirici bir genç; Türkiye'nin gerçek potansiyel gücüdür. Her yeni doğan birey, Türkiye için yeni bir umut demektir. Gençlere yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır, tarlaya ekilen tohumdur. Gençler, bizi her zaman heyecanlandırıyor. Ülkenin artık donanımlı, aktif ve etkin gençlere ihtiyacı var. Bu nedenle belediyelerimizin gençlere yönelik projelerini önemsiyoruz ve destekliyoruz. Belediyelerimiz, gençlerimizin geleceğine yönelik bir çok projeyi hayata geçirdi ve bundan sonra da gençlerimizin geleceğine katkı sağlamaya devam edecek. " diyerek sözlerini noktaladı.

AK Parti 13-14 Nisan’da Yerel Yönetimler Sempozyumu Düzenliyor

AK Parti 13-14 Nisan’da Yerel Yönetimler Sempozyumu Düzenliyor

AK Parti 13-14 Nisan’da Yerel Yönetimler Sempozyumu Düzenliyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim