• BIST 9715.42
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 28 °C

AK Ocaklar Derneği Genel Başkanı Hakan Hakan Yiğit Erciş’te

AK Ocaklar Derneği Genel Başkanı Hakan Hakan Yiğit Erciş’te
Ak Ocaklar Derneği Genel Başkanın Hakan Yiğit beraberinde dernek genel başkan yardımcıları, il ve ilçe şube başkanları ile birlikte Van'ın Erciş ilçesinde...

Ak Ocaklar Derneği Genel Başkanın Hakan Yiğit beraberinde dernek genel başkan yardımcıları, il ve ilçe şube başkanları ile birlikte Van'ın Erciş ilçesinde okul ziyaretinde bulunarak öğrencilere muhtelif kırtasiye ve giyim malzemesi yardımında bulundu.

İlçeye bağlı Süleyman Mezrası İlk Okulu'na beraberindeki heyetle birlikte gelen Genel Başkan Yiğit, "Bir okul da sen sevindir, bir çocuk da sen güldür" projesi kapsamında Erciş'e geldiklerini söyledi. Erciş Ak Ocaklar Başkanlığı'nın yapmış olduğu misafirperverlik için de teşekkür eden Yiğit, "Ak Ocaklar Derneği Genel Merkezi olarak bizler üzerimize düşeni Allah'ın izniyle sizlerin de destekleri ile yapmaya devam edeceğiz. Bu arada bizlerden manevi desteklerini esirgemeyen dostlarıma ve kardeşlerime ve kıymetli takipçilerime şükranlarımı sunuyorum. Bugün Süleyman Mezrası İlkokulu'nda 50 çocuğumuzu sevindirdik. Yavrularımıza çeşitli kırtasiye malzemesi ve ayakkabı dağıtımını Elhamdullah gerçekleştirdik. Okulumuzun ihtiyaçlarının bir bölümünü giderdik. Onları mutlu etmek ve mutlu görmek bir değerdi bizim için. Yardımları ile bizleri mutlu eden Ak Ocaklar şubelerimize, Anadolu kardeşliği adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Ak Ocaklar Derneği Genel Başkanı Hakan Yiğit'in ziyaretinde Ak Ocaklar Derneği Van Merkez Şube Başkanı Ayten Nalbantoğlu, Iğdır Şube Başkanı Mert Yardım Ağrı Şube Başkanı Cihan Kösedağ, Tuzluca, Doğubayazıt, Muradiye şube başkanları, Ak Ocaklar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Namuslu, Ak Ocaklar Derneği Genel Merkezi üyesi Mehmet Bayram Erciş Şube Başkanı aynı zamanda Genel Başkan Danışmanı Cengiz Duman, Ak Ocaklar Derneği Genel Merkezi adına yardım ve bağışta bulunan Mehmet Bayram hazır bulundular.

AK Ocaklar Derneği Genel Başkanı Hakan Hakan Yiğit Erciş’te

AK Ocaklar Derneği Genel Başkanı Hakan Hakan Yiğit Erciş’te

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim