• BIST 9693.46
  • Altın 2508.912
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.7586
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

AK Gençlik Mahalle Başkanları Buluştu

AK Gençlik Mahalle Başkanları Buluştu
AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Mahalle Başkanları Toplantısı AK Parti Balıkesir Milletvekilleri ve AK Parti Gençlik Kolları...

AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Mahalle Başkanları Toplantısı AK Parti Balıkesir Milletvekilleri ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Başkan Ecertaş salonu dolaşarak tüm katılımcılarla tanışıp sohbet etti.

AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Mahalle Başkanları Toplantısının açılış konuşmasını AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları Başkanı Av.Ömer Marmaralı yaptı. Başkan Marmaralı Kuva-i Milliye şehri Balıkesir'de Gençlik Kolları Başkanı ve Yardımcılarını misafir etmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek "Vekaleten yürüttüğümüz İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini 21 Şubat 2015 tarihinde büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleştirdiğimiz kongremiz ile bu kutsal görevi yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte asaleten yürütmeye başladık. O tarihten itibaren bu kutsal görevi "İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır" bilinciyle hareket ederek sürdürmekteyiz. Biliyoruz ki AK Partili olmak dert sahibi olmaktır. AK Partili olmak bağrında bulunduğumuz milleti tarihteki aziz yerine tekrar getirmektir. Bunun için bildik ki bu hedefe gerçekten varmak isteyenler yolları ne kadar sarp ve dikenli olursa olsun hedeflerine muhakkak ulaşırlar. Biz başka milletler gibi geçmişimizi kavimlere ait tarih kitaplarından öğrenerek değil, bizzat yaşayarak bugünlere ulaşmış bir milletin torunlarıyız. Sahip olduğumuz bu makam bizim için zedelenmeyecek, helak getirilmeyecek kadar büyük, değerli ve kutsaldır" dedi.

GENÇLER BU DAVANIN HAYAT DAMARIDIR BAŞIMIZIN TACIDIR

AK davayı hak davası kabul eden bir anlayışla yol haritalarını belirlediklerini söyleyen Başkan Marmaralı " Bunun bizler Kurucu Genel Başkanımız, Reis-i Cumhurumuz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da ifadesi ile gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışmaya devam ediyoruz. Değerli dava arkadaşlarım, bütün mesele dava inancına sahip olabilmektedir. Bizler AK Parti'nin AK gençleri olarak Türkiye'nin geleceğini, gelecekteki vizyonunu ve ufkunu oluşturabilecek kararlılıkta bu kutlu yolda en büyük güç, en büyük değer ve en büyük zenginlik olduğumuza inanıyoruz. Bu partinin her kademesinde görev alan değerli büyüklerime; "Biz gençler bu partinin de bu ülkenin de vicdanıyız" sözünü hatırlatarak parti içindeki yedek kulübesinde ilk 11'e girşimizi sağlayan Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve "Gençler bu davanın hayat damarıdır başımızın tacıdır" diyerek bizlere omuz veren destek olan kıymetli hocamız,i değerli Başbakanımız Sayın Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu'na bağımlılığımız, Onların azmine olan hayranlığımız ve onların yoldaşı olmanın gururuyla bu parti için, bu millet için hiç zaman durmadan yol alacağımızı belirtmek isterim" şeklinde konuştu.

GENÇLİK YENİ ANAYASA İSTİYOR

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş ise "Bugün Balıkesir İl Başkanımızın daveti üzerine Balıkesir'de ki genç mahalle temsilcilerimizle il yönetim kurulu üyelerimizle, ilçe başkanlarımızla beraber buluşmaya geldik. Onlarla birlikte sohbet ettik, mahalledeki gençlerimizin dertlerini, problemlerini dinledik. Nasıl daha iyi hükümetimize ve yerel yönetimlere iletebiliriz onları konuştuk. Ama burada bir önemli nokta var ki yeni anayasa konusu var gündemde. Gençlik gerçekten yeni anayasa istiyor bunu görüyoruz. Bilboard larda görüyoruz, pankartlarda görüyoruz. Balıkesir'de de bunu gördük. Biz burada arkadaşlarımızla yeni anayasayı konuşuyoruz, yeni anayasayı tartışıyoruz. Yeni anayasa konunda özellikle biz gençler olarak aktif rol almak istiyoruz. Ve Balıkesir'in tüm gençliğini bu sohbetlere tartışmalara davet ediyoruz. Kıymetli Ömer Başkanımız burada Balıkesir'de CHP'li ve MHP'li gençlerle yeni anayasayı konuşacak, tartışacak. Biz CHP'li gençlere sesleniyoruz, kardeşim bakın mecliste CHP masadan kaçtı siz bunu yapmayın, Gelin tartışalım demokratik olarak hangi sistemi düşünüyorsanız anlatın,biz anlatalım seyirciler bunu dinleyenler karar versinler. Hep beraber dinleyelim, konuşalım tartışalım istiyoruz. Masadan kaçmak istemiyoruz bu anlamda Cumhurbaşkanımızla, Başbakanımızla hep beraber yeni anayasaya ve inşallah 2023'e koşuyoruz" dedi.

GENÇLİĞİ OLMAYANIN GELECEĞİ OLMAZ

AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan salondaki gençleri gördükten sonra Türkiye'nin 23-53-71 hedefine mutlaka ulaşılacağını belirterek "Çünkü gençliği olmayanın geleceği olmaz. Hamdolsun ki bizim AK Partimizin gençliğimiz var. AK Partimiz bu gençliği ile inşallah geleceği çok iyi şekilde kurgulayacak ve inşa edecektir bundan hiç şüphemiz yok. AK Parti'nin davası mazlumun yanında, zalimin karşısında olmaktır. Bizim bin yıllık medeniyet değerlerimizde bunu şiar edindik. Fatih'ler, Yavuz Selim'ler Viyana kapısına ilerlediği zaman mazlumlar ferahlıyordu, zalimler ise titriyordu. Çünkü bizim misyonumuz zalimlerin zulmünü dünyadan kaldırmak. Gençlerin davamızla ilgili bilgi ve şuur sahibi olması gerekiyor. Davamızı anlatırken temiz bir dil kullanmak, temiz bir hayat sürmek. Vaktinizi boşa geçirmeyin davanızın tüm medeniyet değerlerini okuyun öğrenin , örf ve adetlerimizden vaz geçmeyin. Hepinizin bir tebliğ görevi var. Bu tebliği münasip bir lisanla insanlara ulaştırmak durumundayız. Ben bu AK Gençliğe imreniyorum, bu gençliği saygıyla selamlıyorum, iyiki varsınız" şeklinde konuştu.

TEŞKİLATLAR EĞİTİM VERMİYORDU

Gençlik kolları denince akla siyasetin bel kemiğinin geldiğini hatırlatan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz "Bende 89 yılında ANAP'da siyasete başlamıştım. O dönemler de teşkilatlar gerçek manada eğitim almıyorlardı. Ama şuan da AK Parti'de uzun süre siyasete ara verdikten sonra ne kadar maneviyata ve ahlaka önem verilen bir partide dava arkadaşları ile beraber aynı ufka 2023 hedefi, 2053-2071 hedeflerine hep beraber nasıl gidileceğinin yol haritasının çizildiğini ve bu yolda biz neleri geride bıraktık, neleri aslında tekrar kazanmamız gerektiğini tam tarif eden ve bu sürecin 80'li yıllarda başlayan kendi yetiştirerek gelen ekibin siyasallaşmış başka bir partiden, en son AK Parti ile kendini tanımlayan güzel bir süreç"dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş ve AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı İsa Sinan Göktaş'a Balıkesir'in simgesi saat kulesi minyatürü ve Balıkesirspor forması hediye edildi. Buluşma hep birlikte yeniilen yemeğin ardından son buldu.

AK Gençlik Mahalle Başkanları Buluştu

AK Gençlik Mahalle Başkanları Buluştu

AK Gençlik Mahalle Başkanları Buluştu

AK Gençlik Mahalle Başkanları Buluştu

AK Gençlik Mahalle Başkanları Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim