• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

Ailelere, En İyi Vodafone 4.5g Deneyimi

Ailelere, En İyi Vodafone 4.5g Deneyimi
Abonelerine her şeyin baştan tam olduğu ürün ve hizmetler sunan Vodafone Red, yenilenen tarifeleri ve avantajlı fiyatlarıyla şimdi de ailelere en iyi Vodafone...

Abonelerine her şeyin baştan tam olduğu ürün ve hizmetler sunan Vodafone Red, yenilenen tarifeleri ve avantajlı fiyatlarıyla şimdi de ailelere en iyi Vodafone 4.5G deneyimini sunmaya hazırlanıyor.

Vodafone Red, Nisan itibariyle hayata geçecek 4.5G teknolojisiyle artacak internet ihtiyacını uygun fiyat seçenekleriyle karşılamak için yeni bir kampanya başlatıyor. Kampanya kapsamında, bol internetli tarifelerden Red M tarifesine geçmek isteyen ailelere özel %40 indirim sunuluyor.

Her yöne 2.000 dakika, 2.000 SMS, Vodafone'lularla ve sabit hatlarla sınırsız konuşma, 6GB internet, Vodafone TV ve Spotify Premium ya da Digiturk Play Sinema Üyeliği içeriklerinden birini içeren Red M tarifesine aile indirimiyle 80 TL yerine 48 TL'ye sahip olmak mümkün. Red aboneleri, ailelerinden bir kişiye bu özel indirimi sağlayabiliyor.

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal şunları söyledi: "1 Nisan 2016 itibariyle hayatımıza girecek olan 4.5G teknolojisiyle birlikte daha yoğun internet kullanımı söz konusu olacak. Vodafone Red'in 7 artılı dünyası kapsamında bol internetli tarifeler sunduğumuz abonelerimizin internet ihtiyacını en iyi şekilde karşılamayı hedefliyoruz. Artan internet kullanımında müzik ve video gibi hem görüntü hem de ses barındıran servislerin etkili olduğunu görüyoruz. Amacımız, dijitalleşme konusunda yüksek talepleri olan Vodafone Red abonelerimizin ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamak. Red dünyası ile abonelerimize Spotify Premium, Digiturk Play Sinema Üyeliği, Digiturk Play Süper Lig Taraftar Paketine ücretsiz sahip olma imkânı ve bu içerikleri 4.5G hızıyla doya doya kullanabilsinler diye bol internetli tarifeler sunuyoruz. Ayrıca, ailelere özel yüzde 40'a varan indirimle artan iletişim ihtiyacını uçtan uca karşılayarak aile ekonomisine katkıda bulunuyoruz. Bu vesileyle, herkesi en iyi 4.5G deneyimi için Vodafone Red'e davet ediyoruz."

Abonelerin yüksek mobil ihtiyaçları doğrultusunda yenilenen Vodafone Red tarifelerinin tamamında Vodafone TV hizmeti ücretsiz sunuluyor. Ayrıca Red M tarifesindeki aboneler Spotify Premium veya Digiturk Play Sinema Üyeliği içeriklerinden birine, Red L tarifesindeki aboneler ise hem Spotify Premium'a hem de Digiturk Play Sinema Üyeliği veya Digiturk Play Süper Lig Taraftar Paketi içeriklerinden birine ücretsiz sahip olabiliyor. Yine Red Elite tarifesindeki aboneler hem Spotify Premium'a hem de Digiturk Play Sinema Üyeliği ve Süper Lig Taraftar Paketi içeriklerinin tamamına ücretsiz sahip olabiliyor. Yeni Vodafone Red tarifeleri kapsamında, Red XS tarifesi 3 GB, Red S tarifesi 5 GB, Red M tarifesi 6 GB, Red L tarifesi 8 GB ve Red Elite tarifesi 15GB mobil internetle birlikte sunuluyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim