• BIST 9693.46
  • Altın 2496.132
  • Dolar 32.475
  • Euro 34.6284
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Spor Kulübü Kuruldu

Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Spor Kulübü Kuruldu
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, spor kulüplerine antrenör, tesis ve malzeme gibi konularda gerekli desteği sağlayacaklarını...

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, spor kulüplerine antrenör, tesis ve malzeme gibi konularda gerekli desteği sağlayacaklarını söyledi.

Ataşbak, geçtiğimiz günlerde kurulan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Spor Kulübü yöneticilerini makamında kabul ederek spor kulübünün hangi faaliyette bulunacağı konusunda bilgi alışverişinde bulundular.

Yeni kurulan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Spor Kulübüne tesis ve malzeme yardımında bulunacaklarını ifade eden Ataşbak, ziyaret sırasında şöyle konuştu:

"Ortak paydamız olan sporu her kesime yaymaya çalışıyoruz. Spor kulüplerine antrenör, tesis ve malzeme konusunda gerekli desteği sağlayacağız. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün spor kulübü kurması bizleri mutlu etti. Hedefimiz toplumun her kesimine spor yaptırmak. Bu kapsamda, kulübün kurulmasını sağlayan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Kılıç'a ve diğer yöneticilere teşekkür ederim. Onlara pozitif ayrımcılık yapacağız ve koordineli bir şekilde çalışacağız."

KILIÇ: "BÜNYEMİZDEKİ ÇOCUKLARI TOPLUMA KAZANDIRACAĞIZ"

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmail Kılıç, gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmanın yolunun spordan geçtiğini, kurulan kulüp sayesinde bünyelerinde bulunan gençleri topluma kazandıracaklarını ifade etti.

İl Spor Müdürü Ataşbak'tan her zaman destek gördüklerini belirten Kılıç, "Yeni kurduğumuzun kulübün gençlere yararlı olması için İl Spor Müdürü Abdulkadir Ataşbak'ı ziyaretimiz çok yararlı geçti. Ataşbak, antrenör, tesis ve malzeme konusunda bizler için bütün imkanlarını kullanacağına inanıyorum. Yakın hedefte Muay Thai, güreş, futbol, halter, badminton ve satranç gibi branşlarda faaliyet göstereceğiz. Daha sonra ki günlerde branş sayısını artıracağız. Bizlere kucak açan ve desteğini esirgemeyen İl Spor Müdürü Ataşbak ile ekibine teşekkür ederiz" diye konuştu.

Ziyarette, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Metin Erduran, Adana Çocuk Destek Merkezi Kurum Müdürü Adem Hayta, Beden Eğitimi Öğretmenleri Elif Altınkaya, Ali Yılmaz, Murat Karabulut hazır bulundu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim