• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Zil’in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Zil’in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Şermin Zil, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Şermin Zil, 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Zil, mesajında kadınların tarihin her döneminde üstün gayret ve fedakârlık gösterdiğini, devletin ve milletin toplumsal hayatının merkezinde kadının yer aldığını ifade etti.

Zil, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları olan, varlıklarıyla hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, tarihin her döneminde üstün gayret ve fedakarlık örneği gösterdiğini, devlet ve milletin temelinde ve toplumsal hayatın merkezinde yer almaktadırlar. Sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle geleceğin şekillendirilmesinde önemli rol üstlenmektedir. Aile kurumunun temel taşı değerlerimizin temsilcisi taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadınların hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmalarına imkân sağlayacak şartları hazırlamak her tür ayrımcılığa karşı mücadele etmek, kadın erkek herkesin ortak sorumluluğudur. Sahip oldukları hakları en iyi biçimde kullanan kadınlarımız, ülkemizin gelişmesine ve çağdaşlaşmasına büyük katkılarının bulunduğu bir gerçektir. Ailede ilk öğretmen olarak kadınların görev yapması, kadınların önemini bir kez daha ortaya koymaktadır."

Zil, mesajını şöyle sürdürdü: "Millet olarak baş tacı ettiğimiz kadınlarımız, şefkat ve merhamet kahramanları olarak gelecek nesillerin yetişmesinde önemli görevler ifa etmektedirler. Bizi biz yapma hedefinde yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiçbir karşılık beklemeden veren kadınlarımızın, bu anlamlı günlerini kutluyor sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum."

Zil, ayrıca il müdürlüğü olarak 8 Mart Dünya Kadınlar gününde çeşitli programlar gerçekleştirdiklerini belirterek, sivil toplum kuruluşlarıyla ortak programlar düzenlediklerini ifade etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim