• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Aile Danışmanlığı Merkezi İçin Protokol İmzalandı

Aile Danışmanlığı Merkezi İçin Protokol İmzalandı
Alanya Belediyesi ile Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP) arasında "Aile Danışmanlığı Eğitimi Sertifika Programı" için iş birliği protokolü...

Alanya Belediyesi ile Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP) arasında "Aile Danışmanlığı Eğitimi Sertifika Programı" için iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol kapsamında gerçekleştirilecek olan 3 aylık eğitim için, 4 yıllık fakülte mezunu Çocuk Gelişim Uzmanları,?Uzman Asistan ve Pratisyen Hekimler, Psikologlar,Psikolojik Danışmanlar,Sosyal Hizmet Uzmanları, Psikoloji ve PDR Mezunları,Sosyologlar?ve Hemşireler sertifika programı için başvurabilecekler. Protokolün imza törenine, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, HEP Üniversitesi Rektörü Erol Sayın ve yetkililer katıldı.

Alanya'da bulunan resmi kurum ve kuruluşların yanı sıra hastaneler ve kriterleri karşılayan kişiler için açılacak sertifika programının kayıtları Mayıs ayında, Alanya HEP Üniversitesi Sürekli Eğitim, Girişimcilik, İnovasyon, Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde başlayacak.

İmza töreninin ardından Sertifika Programı hakkında bilgi veren AHEP Üniversitesi Rektörü Erol Sayın, Alanya Belediyesi'nin vatandaşların yararına birçok önemli projeleri hayata geçirdiğini belirterek, "Biz de Belediye'nin projelerine katkı sağlayarak vatandaşlara olan borcumuzu ödemeye çalışıyoruz.Alanya Belediyesi ile Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi arasında, temel seviye eğitimde açılacak "Aile Danışmanlığı Sertifika Programı" ile vatandaşlarımızın önemli bir ihtiyacı da karşılanmış olacak"dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise, "Aile Danışmanlığı Eğitimi Sertifika Programı" kapsamında vatandaşlarımız artık Belediyemiz bünyesinde yeni kurulacak olan Aile Danışmanlığı Merkezi'nden ücretsiz olarak yararlanabilecekler. Belediyeden bir psikolog ve sosyolog bu sertifika eğitimi programına dahil olacaklar. Alanya Belediyesi bünyesinde kurulacak olan Aile Danışmanlığı Merkezi,aile konu başlıklı tüm alanlarda hizmet verecek. Şimdiden Alanya'mıza hayırlı olsun" dedi.

Aile Danışmanlığı Merkezi İçin Protokol İmzalandı

Aile Danışmanlığı Merkezi İçin Protokol İmzalandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim