• BIST 9782.46
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Ahmet Misbah Demircan En Çok Tanınan Belediye Başkanı

Ahmet Misbah Demircan En Çok Tanınan Belediye Başkanı
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstanbul'un 39 ilçesinde 34 bin 200 kişi ile görüşülerek yapılan en başarılı belediye başkanları...

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstanbul'un 39 ilçesinde 34 bin 200 kişi ile görüşülerek yapılan en başarılı belediye başkanları araştırmasında yüzde 92,5'lik oyla en fazla tanınan belediye başkanı seçildi. Başkan Demircan, Andy-Ar Yerel Yönetimler Performans Araştırması kapsamında yapılan çalışmada üç dalda ilk üçe giren tek isim oldu.

Andy-Ar Yerel Yönetimler Performans Araştırması'nın İstanbul ayağında Avrupa ve Asya yakasının en başarılı belediye başkanları belirlendi. Araştırmada Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan İstanbul'da en fazla tanınan belediye başkanı seçilirken, üç kategoride yapılan anketin her kategorisinde ilk üçte yer alarak 39 belediye arasındaki farkını ortaya koydu. İlçelerde yapılan araştırmada 34 bin 200 vatandaşa "Hizmet memnuniyeti', "Halka yakınlık" ve "Tanınır" olmak kategorilerinde sorular yöneltildi. "Tanınır olma" kategorisinde birinci sırada Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan yer alırken, belediye de "Halka yakınlık" kategorisinde ikinci, "Hizmet memnuniyeti" açısından ise üçüncü olarak 39 ilçe belediyesi arasında üç kategoride ilk üçe giren tek belediye oldu.

HALK EN TANINIR BELEDİYE BAŞKANI SEÇTİ

"Tanınır olma" kategorisinde yüzde 92,5'lik bir oranla en fazla tanınan belediye başkanı seçilen Ahmet Misbah Demircan, diğer ilçe belediye başkanları arasından sıyrılarak birinci sırada yer aldı. Sürekli halkın arasında bulunan ve sık sık ev ziyaretleri yaparak vatandaşlarla yakın ilişki içinde olan Başkan Demircan, tanınır olmasının yanında "Halka yakınlık" kategorisinde ise yüzde 72.2'lik oyla ikinci sırada yer aldı. Başkan Demircan'ın Beyoğlu'na yaptığı hizmetler de karşılıksız kalmadı ve Beyoğlu sakinleri Başkan Demircan'ı hizmet memnuniyeti kategorisinde yüzde 63.1'lik oranla üçüncü sıraya taşıdı.

Ahmet Misbah Demircan En Çok Tanınan Belediye Başkanı

Ahmet Misbah Demircan En Çok Tanınan Belediye Başkanı

Ahmet Misbah Demircan En Çok Tanınan Belediye Başkanı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim