• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

Ahmet Hakan'dan Yavuz Bingöl'e yanıt

Ahmet Hakan'dan Yavuz Bingöl'e yanıt
Yavuz Bingöl, Berkin Elvan’ın annesi ile ilgili sözlerinin doğru yansıtılmadığını iddia etti. Ahmet Hakan ise Elvan ile ilgili sözlerinin tamamını yarın Hürriyet’te “kasetten canlı” yayınlayacaklarını söyledi.

Yavuz Bingöl, bugün yayımlanan Ahmet Hakan’a verdiği röportajda ““Ölmüş annesine sokaklarda küfredildiği zaman ertesi gün o (Cumhurbaşkanı Erdoğan) da Berkin Elvan’ın annesini yuhalattı. Bu çok insani bir şey” sözleri tepki çekmiş, Gülsüm Elvan açıklama yapmıştı.

Yavuz Bingöl'ün açıklaması

Konu üzerine açıklama yapan Yavuz Bingöl ise sözlerinin Ahmet Hakan tarafından “doğru taşınmadığını” iddia etti. Bingöl’ün açıklamasının tam metni şöyle:

"03.12.2014 tarihinde Hürriyet gazetesinde çıkan söyleşiye dair ilk ve son kez "kendi cümlelerimle" konuşmak ve asla yeterli olmayan bu alanda sesimi "doğru" duyurmak istedim, çünkü ahlakın her alanda çöktüğü bir sistemde sesimi sadece kendi içimde duymaktan yoruldum.

“Tarihin ya da zamanın tam da burasında, kalbiyle, duygusuyla yaşayanlardan biri olarak ne kadar hoyratça örselensem de, selamımı verip, görmek istediğinizi değil, 'ben'i görün, ben iktidarın ne olduğunu hiç bilmem, çünkü hayatımda böyle bir hiyerarşim ve pusulam hiç olmadı diyorum. Herkesin/medyanın taammüden kirletme cüretkarlığına rağmen tertemiz kalacağım. Bir sanat insanı olarak, gözümü bağlayıp ortada ebe yapanları da, bunu izleyenleri de gördüm! Boyum kadar evladımın tanıklığında, babası aynı baba, Türkü tadında, aynı Yavuz. Bu linç kolaycılığı ile hayatın hiç bir derdine deva olmayanlar, acıtanlar, kanatanlar; sabah uyanıp bugün kimi yağmalayalım iştahıyla güne başlayanlar;

“Sakin olun Arkadaşlar! Benden size ve bu güzelim insanlığa halel gelmez.

“Son olarak; Ahmet Hakan sözlerimi olduğu gibi yayımlayıp. beni sizlere doğru taşısaydı, bir daha asla bu sütunlarda olmayacaktım!

“Gülsüm Anneyi ellerinden, beni doğru algılayan tüm insanları kalplerinden öperim.

“'Öldükten sonra değil, yaşarken doğru anlaşılabilmek' umuduyla...”

Ahmet Hakan kaydı yayınlayacak

Ahmet Hakan ise Bingöl’ün açıklamasının ardından Twitter hesabından “Yavuz Bingöl'ün "Berkin Elvan'ın annesi ve yuhalanması" meselesiyle ilgili söylediği sözlerin tamamı... kasetten canlı... yarın Hürriyet'te” mesajını paylaştı.

510.jpg

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim