• BIST 8980.39
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Ağrılı öğrencilerden Afrin’e gidecek PÖH’lere mektuplu uğurlama

Ağrılı öğrencilerden Afrin’e gidecek PÖH’lere mektuplu uğurlama
Ağrı'da ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri yazdıkları onlarca mektup ve şiiri Afrin'de "Zeytin Dalı Harekâtı'na katılan Mehmetçik'e göndermek için...

Ağrı'da ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri yazdıkları onlarca mektup ve şiiri Afrin'de "Zeytin Dalı Harekâtı'na katılan Mehmetçik'e göndermek için Özel Harekât Şube Müdürlüğüne teslim etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'e yönelik yapılan "Zeytin Dalı" harekâtı devam ederken yurdun dört bir yanından Mehmetçik'e destek her geçen gün artıyor. Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen "Mehmetçiğe Destek" temalı program kapsamında onlarca öğrenci Afrin'deki askerlere moral ve destek amaçlı yazdıkları mektuplar ve şiirlerle İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Özel Harekât Şube Müdürlüğüne Türk bayraklı konvoylarla gelerek ziyaret etti. Öğrenciler burada Polis Özel Harekâtçılar (PÖH) tarafından karşılandı. Programda Hayrettin Atmaca Lisesi öğrencilerince düzenlenen mehter gösterisi büyük alkış aldı.

Programın devamında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan, Ağrı'dan Afrin'de yapılan operasyonlara katılacak olan polisleri uğurlamak ve destek vermek amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. Öğrencilerin yazdığı şiir ve mektuplarla Özel Harekât Polislerini uğurlamak istediklerini belirten Turan, "Kahraman emniyet teşkilatımızın yıllarca terörle mücadelede vermiş olduğu kahramanlıklar bu defa yurt dışındaki bir operasyonla gerçekleşecek. Bizlerde onların yanında olacağız, destek vereceğiz. Çocuklarımızın duygu ve düşüncelerini mektuplarını, şiirlerini onlara takdim edeceğiz, onları uğurlayacağız. Allah yollarını açık eylesin, sağ salim gitsinler eşlerine ailelerine sağ salim gelip kavuşsunlar. Hepsinin yolu açık olsun" dedi.

Konuşmanın ardından öğrenciler tarafından Mehmetçik için yazılan şiirler okundu. Okudukları mektup ve şiirlerle büyük beğeni toplayan öğrenciler Polis Özel Harekâtçılar tarafından alkışlandı. Programda bazı asker çocukları da babaları ve tüm Mehmetçikler için yazdıkları şiiri okudu. Öğrenciler ve İl Milli Eğitim Müdürü Turan tarafından mektuplar ve şiirler çiçeklerle birlikte Özel Harekât Şube Müdürüne teslim edildi.

Mektup ve şiirleri Mehmetçik için yazdıklarını ifade eden öğrenciler Afrin operasyonuna katılan askerle hem kendileri hem de ailelerinin sürekli dua ettiğini dile getirdi.

Program öğrencilere yapılan ikramın ardından sona erdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim