• BIST 9061.94
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Ağrı’da kaybolan Leyla’yı bulmak için 6’ncı günde çalışmalara start verildi

Ağrı’da kaybolan Leyla’yı bulmak için 6’ncı günde çalışmalara start verildi
Ağrı'nın Bezirhane köyünde bayramın birinci günü kaybolan 3,5 yaşındaki Leyla Aydemir'in bulunması için 6'ncı günde çalışmalar sabah saatlerinde...

Ağrı'nın Bezirhane köyünde bayramın birinci günü kaybolan 3,5 yaşındaki Leyla Aydemir'in bulunması için 6'ncı günde çalışmalar sabah saatlerinde yeniden başlatıldı. Leyla'nın babası Nihat Aydemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan kızının bulunması için destek talebinde bulunarak, "Kayseri'deki 3 çocuğun kaybolmasında oluşturulan özel ekip buraya da gelsin" dedi.

Ağrı'da ailesiyle bayramlaşmak için gittiği dedesinin köyünde kaybolan 3,5 yaşındaki kız çocuğu Leyla Aydemir'i arama çalışmaları havadan ve karadan aralıksız sürdürülüyor. Kent merkezinde oturan Nihat ve Şükran Aydemir çiftinin, bayramın birinci günü gittikleri Bezirhane köyünde kaybolan kızları Leyla Aydemir'in bulunması amacıyla 6'ncı günde jandarma, AFAD ve güvenlik korucuları köy ve çevresindeki arazi, kanal, dere ve evlerde sabah saatleri itibariyle arama çalışmasını yeniden başlattı.

Kızının bulunması için çaba gösteren ekiplere teşekkür eden Nihat Aydemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek talebinde bulundu.

Kızının kaçırıldığından tamamen emin olduğunu belirten Nihat Aydemir, "Şuanda gelişme yok. Tüm köy abluka altına alındı. Bütün ekipler bize yardım etmeye çalışıyorlar. Allah onlardan razı olsun. Benim çocuğum yüzde bir milyon kaçırıldı. Yüzde bir milyon diyorum. Bu çocuk büyük olasılıkla Ağrı'da. Ağrı'dan fazla uzağa gidemez. Benim çocuğum buralardadır. Kaçıran şahıs Allah rızası için geri getirsin. Benim çocuğum daha yemek yiyemiyor. Süt içiyor. Eğer beni duyuyorsa elini vicdanına koysun, çocuğuma süt versin. Benim çocuğumu korkuyorsa bu şahıs götürüp bir yerlere bıraksın." dedi.

"Kayseri'deki 3 çocuğun kaybolmasında oluşturulan özel ekip buraya da gelsin"

Kayseri'de, 2009 yılında Ramazan Bayramı'nın ikinci günü şeker toplamaya çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan 6 yaşındaki Dilruba ve 7 yaşındaki Ahmet Tuna Tekin kardeşler ile komşuları 10 yaşındaki Türkan Ay isimli çocukların kaybolması olayını hatırlatarak kurulan özel ekibe değinen Nihat Aydemir, "Özel ekibe de sesleniyorum. Onlar da bize yardım etsin. Cumhurbaşkanıma sesleniyorum. Cumhurbaşkanım bize yardım etsin. Benim çocuğumu bulalım. Çok perişanız. Özel ekibin gelmesini istiyorum. Bize yardım etsinler" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim