• BIST 9693.46
  • Altın 2511.683
  • Dolar 32.5751
  • Euro 34.7761
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Ağrı Valisi Işın: "Kendi Huzurunuzu Kendi Elinizle Bozmayın"

Ağrı Valisi Işın: "Kendi Huzurunuzu Kendi Elinizle Bozmayın"
Ağrı Valisi Musa Işın, "Aramıza fitne sokanlara fırsat vermeyeceğiz. Allah rızası için kendi huzurunuzu kendi elinizle bozmayın. Ocağınıza ateş düşürmeyin....

Ağrı Valisi Musa Işın, "Aramıza fitne sokanlara fırsat vermeyeceğiz. Allah rızası için kendi huzurunuzu kendi elinizle bozmayın. Ocağınıza ateş düşürmeyin. Yanlış insanların peşinden gidenler, yanlış iş yapanlar sürekli gözyaşı ve acı hissetmek zorundadırlar" dedi.

Ağrı Valisi Musa Işın, eşi Tuba Işın ile birlikte Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Fevzi Çakmak Mahallesi Taziye Evi'nde gerçekleşen kahvaltı programında konuşan Ağrı Valisi Musa Işın, Ağrı'ya son 10 yılda yapılan hizmetlerle ilgili bilgiler verdi. Vali Işın, "Ben duyuyorum diyorlar ki efendim bu yapılan sosyal yardımlar Avrupa Birliği fonlarından geliyormuş, Avrupa Birliği yardım ediyormuş. Değerli kardeşim hiç böyle bir yalan olabilir mi? Avrupa niye gelsin parasını size versin. Madem Avrupa veriyorsa niye 10 sene önce vermiyor da bugün veriyor. Hiç böyle bir şey olabilir mi? Suriye'den 2 buçuk milyon Suriyeli vatandaş geldi buraya sığındı Avrupa para vermedi. Türkiye 9 milyar dolar para harcadı. Onun için bu tür şeylere itibar etmeyin. Eve gelip böyle şeyler söylüyorlar, sakın sakın bunlara inanmayın. Bu devletimizin kendi parasıdır. Hükümetimiz vatandaşını düşünerek sosyal politikalar çerçevesinde vatandaşımız kimseye muhtaç olmasın fakire, yetime, dula, engelliye herkese yardım yapmaktadır. Biz böyle bir devletimizin kıymetini bilelim" dedi.

Yanlış insanların peşinden gidenlerin sürekli gözyaşı dökeceğini ve kalplerinde acı hissedeceklerini söyleyen Vali Işın, "Aramıza fitne sokanlara fırsat vermeyeceğiz. Allah rızası için kendi huzurunuzu kendi elinizle bozmayın. Ocağınıza ateş düşürmeyin. Bakın yanlış insanların peşinden gidenler, yanlış iş yapanlar sürekli gözyaşı ve acı hissetmek zorundadırlar. Gözyaşı dökecekler, kalplerinde sürekli acı hissedecekler. Gençler sizler asla ve asla maceralara kapılmayın. Çocuklarınıza sahip çıkın. Çocuklarınızı siz 18, 20 yaşına kadar büyütüyorsunuz. Art niyetli kişiler gelip elinizden alıp götürüyor. Siz çocuklarınızı onlar için mi büyüttünüz, biz çocuklarımızı onlar için mi büyütüyoruz. Hayır. Biz çocuklarımızı insan olsunlar diye eşrefi mahlukat olarak Allah bizi yaratmıştır. Yaratılanların en şereflisi. Yaratılanların en şereflisi ne yapar. Annesini babasını sever, komşusunu sever, haram yemez. Onun bunun malını gasp etmez, onun bunun canını almaz, katil olmaz. Allah bizi biz kötülük yapalım diye mi bizi yaratmıştır, adam öldürelim diye mi bizi yaratmıştır. İnsanları haraca bağlayalım diye mi bizi yaratmıştır. Biz hepimiz İslam terbiyesi ile büyümüşüz. Allah bizi nasıl yaratmışsa biz öyle hareket etmek zorundayız. Daha sonra Allah'ın yolundan çıkmış olanların peşinden koşacak halimiz yok. Bizim takip edeceğimiz kişi Peygamber Aleyhisselam'dır. Bizim takip edeceğimiz kişi Hazreti Peygamber'in varisi olan Ahmedi Hani Hazretleridir. Biz onları takip etmek zorundayız. Eğer biz onları takip edersek, biz belalardan biri oluruz. Huzur içerisinde yaşarız. Bu kadar nimet varken maceralara kapılmanın, fitne vasatın arkasında gitmenin hiçbir faydası yoktur. Ağrı huzurlu bir yerdir. Hepimiz bu huzurun kıymetini bilelim" şeklinde konuştu.

Devletin kimsesizlerin yanında olduğuna değinen Vali Işın, "Devletimiz güçlüdür, zengindir. Her türlü gaddarlığın üstünden gelir, her türlü zalimi ezer. Mazlumun daima yanındadır. Fakirinin yanındadır, yetiminin yanındadır. Kimsesizin yanındadır. Bu devlet kimsesizlerin kimsesidir. Kimsesizlerin kimsesi olmasa fakirlere yardım yapar mıydı, dul kadınlara yardım yapar mıydı, çocukları okula giden annelerin hesaplarına para yatırır mıydı? Bu kadar hizmet yapılır mıydı? Hastaneler bedavaya gelir miydi? Doktor bedava ya gelir miydi? İlaç bedavaya gelir miydi?" şeklinde konuştu.

Ağrı Valisi Işın: "Kendi Huzurunuzu Kendi Elinizle Bozmayın"

Ağrı Valisi Işın: "Kendi Huzurunuzu Kendi Elinizle Bozmayın"

Ağrı Valisi Işın: "Kendi Huzurunuzu Kendi Elinizle Bozmayın"

Ağrı Valisi Işın: "Kendi Huzurunuzu Kendi Elinizle Bozmayın"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim