• BIST 9548.09
  • Altın 2492.767
  • Dolar 32.5067
  • Euro 34.5674
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Ağrı İl Özel İdaresi’nde Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

Ağrı İl Özel İdaresi’nde Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı
70 bin üyesi ile yerel yönetimler hizmet kolunda genel yetkili sendika olan Memur-Sen Konfederasyonu üyesi Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası...

70 bin üyesi ile yerel yönetimler hizmet kolunda genel yetkili sendika olan Memur-Sen Konfederasyonu üyesi Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) yerel yönetim çalışanlarına kazandırmaya devam ediyor.

Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna İl Özel İdareleri'nde ve belediyelerde Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalayan Bem-Bir-Sen son olarak Ağrı İl Özel İdaresi'nde SDS imzaladı. Memur-Sen ve Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu ile Ağrı Valisi Musa Işın, Ağrı Valiliği'nde yapılan törenle Sosyal Denge Sözleşmesi'ni imzaladı. İmza törenine Ağrı Vali Yardımcısı Sedat İnci, Bem-Bir-Sen Ağrı İl Başkanı Ayhan Atmaca, İl Başkan Yardımcısı, aynı zamanda Ağrı İl Özel İdaresi İşyeri Temsilcisi Kasım Aslan ile Memur-Sen Ağrı İl Başkanı Süleyman Gümüşer katıldı.

"MEMURLARIMIZIN ŞARTLARINI İYİLEŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

SDS'den 120 memurun yararlanacağını ifade eden Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, "Türkiye'nin en batısından en doğusuna kadar bütün Türkiye'mizdeki memurlarımız için SDS imzalamak için emek veriyoruz. İki memurumuzun olduğu Gökçeada'dan, 13 bin memurumuzun olduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne kadar ve son olarak memleketimizin en doğusundaki 120 memurumuzun olduğu Ağrı İl Özel İdaresi için buradayız. Bizim amacımız ve isteğimiz çalışanlarımızın verimliliğini yükseltmek ve onlara olumlu katkıda bulunmak. Bu proje ile şehrimize ve memurumuza hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz. Ağrı, Türkiye genelinde ücret bazında sosyal denge sözleşmesi ile yüksek performans ile üst sıralarda yer alıyor. Bu anlamda Sayın Valimiz Musa Işın'a teşekkür ederim" dedi.

"KİRLİ OYUNLARI BOZUYORUZ"

"Anadolu'nun dört bir yanında hak, emek ve kardeşlik için mücadele veriyoruz" diyen Uslu, "İnsan onuru, insan hakları, saygın iş, dayanışma ve birliktelik için çalışıyoruz. Ortak medeniyetin mirasçıları olarak adalet için alın teri döküyoruz. Kadim medeniyetin çocuklarını bir birinden ayırmak için sahneye konulan oyunları da bozuyoruz. Kirli planları yırtıyoruz. Türkiye'yi Eski Türkiye'ye döndürme hesapları yapanların amaçlarını boşa çıkartıyoruz. Hz Peygamber'in örnekliğini yeniden inşa etmek için sorumluluk alıyoruz" şeklinde konuştu.

Ağrı Valisi Musa Işın ise, "Karşılıklı anlayış ve hoşgörü çerçevesinde belirlemiş olduğumuz koşullarda Sosyal Denge Sözleşmesini imzaladık. İl Özel İdaremiz bizim için çok önemli bir kurum. Çalışan memurlarımızın ekonomik durumunu iyileştiren ve motivasyonu artıracak bu sözleşmeden dolayı çok mutluyuz. Personelimizin işe severek gelmesi, iş verimliliğini açısından oldukça önemli bir husus. Sözleşmenin tüm çalışanlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Kurum çalışanlarımıza hayırlı ve bereketli bir iş sezonu diliyorum" şeklinde konuştu.

Birlik ve beraberlik içinde sosyal standartları yükseltmek için imzalanan sözleşmenin hayırlı olmasını dileyen İl Başkanı Ayhan Atmaca, Vali Işın ve Uslu'ya teşekkür etti.

Ağrı İl Özel İdaresi’nde Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

Ağrı İl Özel İdaresi’nde Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

Ağrı İl Özel İdaresi’nde Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim