• BIST 8970.53
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde Veda Yemeği

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde Veda Yemeği
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevini yaklaşık 7 yıldır yürüten Prof.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevini yaklaşık 7 yıldır yürüten Prof. Dr. Kemal Polat, üniversiteye veda etti.

Konuk evinde Rektör Prof. Dr. İrfan Aslan tarafından verilen yemeğe, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yücel Ünal ile Prof. Dr. Kemal Polat, akademik ve idari personel katıldı. Prof. Dr. Polat ile 7 yıl boyunca güzel çalışmalara imza attıklarını belirten Prof. Dr. İrfan Aslan, üniversitenin kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi. Prof. Dr. Aslan, "Gönül adamı olup memleketimiz ve gelecek nesillere bir şeyler üretmek, bu vatanı bizlere bırakmak için şehit olanlara vefa duygusunu ifa edebilmek güzel bir duygudur. Prof. Dr. Polat da bu vefa duygusunun gereği olarak üniversitemizin gelişimi noktasında önemli çalışmalar yaptı. Görev yaptığı yedi yıllık süre içerisinde gecesini gündüzüne katarak çalışan Prof. Dr. Polat, birçok başarıda üniversitemize ciddi katkılar sağladı. Üniversitemiz Akademi dergisinin, Farabi Biriminin ve Sosyal Bilimler Enstitüsü'nün bu aşamaya gelmesindeki emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"Yeni kurulan üniversitedeki çalışmalarda küçücük de olsa katkımız oldu ise kendimizi mutlu addederiz" diyen Prof. Dr. Polat, "Buna vesile olan Rektörümüz Prof. Dr. Aslan'a teşekkür ediyorum.Biz memleketimizi, insanımızı makamlardaki şan ve şöhret için sevmedik.Bizim bir ülkümüz, hizmet anlayışımız var. Şahsımın bir duruşu var. Dolayısıyla buna her zaman sadık kalmaya çalıştım. Makamlar geçici, dostluk, sevgi ve hoşgörü kalıcıdır. Bunu koruyabildiysek ne mutlu bize. Hepinize teşekkür ediyor hakkınızı helal etmenizi diliyorum" diye konuştu.

Program, Prof. Dr. İrfan Aslan'ın Prof. Dr. Kemal Polat'a plaket ve çeşitli hediyeler takdimi ile sona erdi.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde Veda Yemeği

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde Veda Yemeği

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde Veda Yemeği

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde Veda Yemeği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim