• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Ağrı Belediyesi taksiciler ile bir araya geldi

Ağrı Belediyesi taksiciler ile bir araya geldi
Ağrı Belediyesi şehir merkezinde taksicilik yapan esnafların daha rahat koşullarda çalışmaları için şehrin dört bir tarafından yeni moderne taksi duraklarını...

Ağrı Belediyesi şehir merkezinde taksicilik yapan esnafların daha rahat koşullarda çalışmaları için şehrin dört bir tarafından yeni moderne taksi duraklarını yaptı. Hem şehre estetik katan yeni taksi durakları, hem de korsan taksiciliğin önüne geçilecek.

Ağrı Belediye Meclis Salonu'nda yapılan toplantıya Ağrı Belediye Eşbaşkanı Sırrı Sakık, Eşbaşkan yardımcısı Ömer Polat ve Ağrı Belediyesi ulaşım müdürü Ezgi Rojda Barış katıldı. Taksiciler ile yapılan toplantıda taksicilerin sorununu dinleyen Ağrı Belediyesi Eşbaşkanı Sırrı Sakık, şunları kaydetti: "Biz halkımız ile hep bir araya gelmek isteriz. Yaptığımız çalışmalarda halkımızı orta etmeye çalışıyoruz. Bu kente gelirken hepinizin bildiği gibi kent harabeye dönmüştü. Biz de halkımızla birlikte bu kendi daha yaşanılabilir bir şekle sokmak için çalışmalara başladık. Bir nebzede olsa bunu başardık. Şimdi kentte taksicilik yapan kardeşlerimizin sorunları var. Onun için bizde biz taksici kardeşlerimle bir toplantı yapıp bu sorunları bitireceğiz.

Siz Ağrı'nın bu soğuk halasında çalışıyorsunuz. Taksi duraklarınız yok. Olan taksi durakları da gerçekten harabeye dunmuş. Biz de sizler için daha modern taksi durakları yaptık. Bu taksi duraklarını hepinize eşit bir şekilde dağıtık. Sizin sıkıntınızı öğrenmek ve bunlara çözüm üretebilmek için sizlerle bir araya geldik. Sıkıntılarınızı dinleyip ona göre sizlere çözüm üreteceğiz. İçinizde ne varsa burada bizler ile paylaşın. Biz kardeşiz kardeşlik hukuku içerisinde burada bulunuyoruz. Bizim taksiciler ile ilgili bir yıldır bir çalışmamız var. Belediyemiz çok yoksul olmasına rağmen halkımızın ihtiyaçlarına cevap olmaya çalıştık. Sizlerin de sıkıntılarınızı gidereceğiz. Siz çalışıyorsunuz, emek veriyorsunuz bu emeğinizi başkalarına yedirmenizi istemiyoruz.

Sizlere yeni yaptığımız taksi duraklarında çevre şehirlere oranla en uygun fiyata yaptık. Belediyemizin parası olsa bunu bile sizden istemeyiz. Taksi duraklarına 400 bin civarında bir masrafımız oldu. Sizlere feda olsun. Bu para sizindir. Bu parayı o kadar çok yemişler ki ağa babalar. Bu para sizindir. Ağrı halkınındı. Ama belediyemizin olanaklarını da biliyorsunuz. Onun için bu duraklar için yılda sizden çok cüzi bir miktar alacağız. Ne sıkıntılarınız varsa gelin. Bu belediye sizin. Bu kapılar her zaman sizlere açıktır."

Ağrı Belediyesi taksiciler ile bir araya geldi

Ağrı Belediyesi taksiciler ile bir araya geldi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim