• BIST 9079.97
  • Altın 2324.005
  • Dolar 32.3547
  • Euro 34.9444
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Ağlatan Arabayla Mutluluk Pozu

Ağlatan Arabayla Mutluluk Pozu
İzmir'de, sahte yol kavgası planlayarak eşine aldığı hediye arabayı önce ağlatıp sonra veren Cesur Turgay, eşi ve oğlu ile yeni arabalarında tur attı.

İzmir'de, sahte yol kavgası planlayarak eşine aldığı hediye arabayı önce ağlatıp sonra veren Cesur Turgay, eşi ve oğlu ile yeni arabalarında tur attı. Olay günü önce korkudan sonra sevinçten ağladığını söyleyen eşi Merve Turgay da, "Arabanın önüne oğlumun adı "Ayazım" yazdıracağım. Arkasına da "eşim sağ olsun" yazdıracağım" dedi.

İzmir'de eşi Merve Turgay'a hediye olarak aldığı arabayı önce arkadaşlarına veren ve sahte bir yol kavgası ile kendisi ile dövüşmelerini isteyen Turgay; eşi, oğlu ve yeğeni ile kendi aracına bindi. Yeğeninin cep telefonu ile kaydettiği görüntülerde, önceden ayarladığı arkadaşları önce arabanın içinden Turgay ile tartıştı, ardından aracı Turgay'ın aracının önüne çekti. Eşi ve yeğeninin "dur" ikazlarına aldırmadan arabasından inen Turgay, karşı taraftakilerle dövüşmeye başladı. Eşi Merve Turgay da, çığlıklarla arabadan inerek kavgayı ayırmak isteyince gerçek su yüzüne çıktı. Kavgaya neden olan arabanın aslında kendisine alındığını öğrenen Merve Turgay, gözyaşları arasında yeni arabasına bindi. Olay sırasında çekilen görüntüler sosyal paylaşım sitelerinde de paylaşıldı. Yeni arabası ile tur atan Merve Turgay, "Arabanın önüne oğlumun adı "Ayazım" yazdıracağım. Arkasına da "Eşim sağolsun" yazdıracağım" diye konuştu.

"KENDİ ARABAM OLDUĞUNU BİLSEM VURUR MUYDUM?"

Olaydan haberinin olmadığını, eşinin her şeyi önceden planladığını söyleyen Merve Turgay, şunları söyledi: "Yolda giderken biri kornaya basılı tuttu. Önümüzde geçtiler. Eşim arabadan indi. Normalde ona güveniyorum. İki kişi de olsa, beş kişi de olsa nakavt eder ama adamlar sopayla çıkınca ben de panik yaptım. Sopaları görünce arabadan indim hatta arabaya vurdum, "imdat, gelin ayırın" diye bağırdım. Arabanın benim olduğunu bilsem o kadar vurur muydum? Ben fenalaşınca Cesur olayı kesti, ama çok hoşuma gitti."

"BEN DE SÜRPRİZ YAPACAĞIM"

Şokun etkisiyle ağladığını ve elinin ayağının titrediğini ifade eden Merve Turgay, sözlerini şöyle sürdürdü: "Cesur "arabayı sana aldım" deyince bu sefer sevinçten ağladım. Eşim zaten sürprizlerle dolu ama bu kadarını beklemiyordum. Ömrümde de unutamam. Keşke herkes böyle sürpriz yapsa. Ben de büyük bir şaka ve sürpriz yapacağım. O sonunda çok mutlu olur ama ağlamaz."

"HER KAVGANIN SONU MUTLULUK OLSA"

Dört dünya, 9 da Türkiye Kick Boks şampiyonluğu bulunan Cesur Turgay, eşi tedirgin olduğu için maçlarına bile götürmediğini, bu sürprizi de şaka amaçlı yaptığını belirterek "Olay daha önce yine başımıza gelmişti ama eşim arabadan bile inmemişti. Bu sefer sopaları görünce arabadan indi. Çok panik yapınca olayı uzatmadım. Arabanın anahtarını verince sevinç gözyaşları döktü. Böyle sürprizler bazen gerekiyor. Yılda bir eşime sürpriz yapıyorum. Keşke her kavganın sonu böyle mutluluk olsa" dedi. Turgay, 2017 yılında Survivor programına katılmak istediğini de sözlerine ekledi.

Ağlatan Arabayla Mutluluk Pozu

Ağlatan Arabayla Mutluluk Pozu

Ağlatan Arabayla Mutluluk Pozu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim