• BIST 9626.79
  • Altın 2497.13
  • Dolar 32.596
  • Euro 34.8711
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

AGD, Siyer-i Nebi Yarışmasını Gerçekleştirdi

AGD, Siyer-i Nebi Yarışmasını Gerçekleştirdi
Anadolu Gençlik Derneği Adıyaman Şube Başkanı Bedrettin Beyazkaya, düzenledikleri Siyer-i Nebi Yarışması'na bin öğrencinin katıldığını kaydetti.

Anadolu Gençlik Derneği Adıyaman Şube Başkanı Bedrettin Beyazkaya, düzenledikleri Siyer-i Nebi Yarışması'na bin öğrencinin katıldığını kaydetti.

AGD Adıyaman Şube Başkanı Bedrettin Beyazkaya, "Ben ancak bir muallim olarak gönderildim" diyerek misyonunu belirten Hz. Muhammed (SAV) hayatı, davranışları ve sözleriyle Müslümanlar için örneklik teşkil ettiğini kaydetti.

Yarışmamız iki aşamalı olduğunu dile getiren Bedrettin Beyazkaya, "Birinci aşamasında il çapında dereceye girenler tespit edilecek. İkinci aşamada ise il birincilerinin katılacağı ülke geneli yaşması yapılacak. İlde dereceye girenler 31 Aralık 2015 akşamı düzenlenecek olan Mekke'nin Fethi programında açıklanacak ve ödüllerini alacak. Birinciler daha sonra Ankara'daki yarışmaya katılacak

Türkiye geneli ödüllerimiz, birinciye 10 tam altın, ikinciye 7 tam altın, üçüncüye 5 tam altın, dördüncüye 4 tam altın, beşinciye 3 tam altın verilecek.

Adıyaman geneli ödüllerimiz ise; birinciye 1 büyük altın ile 1 laptop, ikinciye 1 büyük altın ve 1 akıllı telefon, üçüncüye 1 yarım altın ve 1 tablet, dördüncüye 1 çeyrek altın ve 1 tablet, 5, 6, 7, 8, 9, 10.lara 1 çeyrek altın ve Genç İstikbal Dergi aboneliği verilecektir.

Bu imtihan gençlerimize hayatların en güzeli ve en güzel model olan Efendimizin hayatını öğretmek ve sonrasında daha tafsilatlı öğrenilmesine vesile olarak bu uğurda gençlerimizi hayırda yarıştırmak üzere yapılmıştır. İki bin 300 öğrencinin müracaatı ve bin öğrencinin katılımıyla yarışmamız yapıldı.

Katılan öğrencilerimize, vesile olan ailelerimize, öğretmenlerimize, müdürlerimize, görev alan tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyoruz. Bizi böyle kutlu bir olaya vesile kıldığı için Rabbimize hamd ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim