• BIST 9481.2
  • Altın 2495.998
  • Dolar 32.5975
  • Euro 34.7838
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C

Agc Başkanlığı İçin Orhan Karagöl Adaylığını Açıkladı

Agc Başkanlığı İçin Orhan Karagöl Adaylığını Açıkladı
Aytv Genel Yayın Yönetmeni ve Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Karagöl, 30 Ocak'ta yapılacak olan AGC olağan kongresi için başkanlık...

Aytv Genel Yayın Yönetmeni ve Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Karagöl, 30 Ocak'ta yapılacak olan AGC olağan kongresi için başkanlık görevine talip olduğunu açıkladı. Karagöl, "Göreve geldikten kısa bir süre içinde AGC'yi yeni binasına ve arabasına kavuşturmak birinci önceliğimiz" dedi.

30 Ocak tarihinde yapılacak olan AGC Başkanlık seçimi için adaylığını resmi olarak kamuoyuna duyuran ilk isim Aytv Genel Yayın Yönetmeni ve Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Karagöl oldu. Efeler'de bir restoranda yaptığı basın açıklaması ile adaylığı açıklayan Karagöl, meslektaşlarının desteğini beklediğini ifade ederek centilmence bir yarış olması temennisinde bulundu.

"GAZETECİLER BU TOPLUMUN SEÇKİN İNSANLARIDIR"

Aydınlı gazetecileri daha iyi şartlarda çalışması için bir takım yeniliklere imza atacaklarını dile getiren Karagöl, "Biliyorsunuz ki son iki dönemdir Aydın Gazeteciler Cemiyeti'nin yönetiminde yer aldım. Bundan her zaman gurur duydum. Mevcut Başkan Suat Deniz'in yeni dönemde aday olmayacağını açıklaması üzerine arkadaşlarla istişare yapıp aday olmaya karar verdim. Adaylığımın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Benim dışımda değerli arkadaşımızın da adaylığı konuşuluyor. Onlara da sevgilerimi sunuyorum. Biz bir siyasi parti veya başka bir örgüt değiliz, bizim daha elit bir örgüt olduğumuzu düşünüyorum. Gazeteciler bu toplumun seçkin insanlarıdır. Bizimde başkanlık yarışımız, bu seçime gölge düşürmeyecek şekilde centilmence geçecektir ve her zaman Aydınlı gazetecileri daha iyi şartlarda çalışmak, birlik ve beraberliği en güzel şekilde yaşamak adına başkanlık yapacağımızdan diğer başkan adayları adına da konuşabilirim. Bu konuda söz veriyoruz. Bu sebeple 30 Ocak'ta gerçekleştireceğimiz kongrede, başkanlığa adayım tüm gazeteci arkadaşlarımın da desteğini bekliyorum" dedi.

"ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ AGC'Yİ KENDİ BİNASINA KAVUŞTURMAK"

Göreve geldikten sonra bir takım yeniliklere imza atacaklarını kaydeden Karagöl, "Hedeflerim ve projelerim var. Tabi ben bunları tüm gazeteci arkadaşlarımı ziyaret edip onlara anlatmak istiyorum. Bu toplumu değil daha çok bizim üyelerimizi alakadar eden bir durum. Öncelikli hedefimiz AGC'yi kendi binasına kavuşturmak. Bu konuda benim çalışmalarım var. Benimle birlikte bu yola çıkan arkadaşlarımla üzerinde çalıştığımız ve geliştirdiğimiz projelerimiz var. AGC'yi kendi binasına ve aracına kavuşturmak birinci önceliğimiz. Bunu da göreve geldikten bir iki aya içindeki kısa süre içinde gerçekleştirmek istiyoruz. Bu konuda diğer gazeteci cemiyetleri ve dernekleri ile görüşüyoruz. Bilhassa medyanın Avrupa Birliği ile uyumu, medyanın daha iyi şartlarda çalışması ve yayınların da Avrupa Birliği standartlarına gelmesi noktasında Avrupa Birliği Bakanlığı'nın çok büyük destekleri var. Bu sadece AGC'nin değil Aydın'daki gazetecileri bir çatı altında toplayan diğer örgütümüzle beraber ortak bir proje geliştirip üye farkı gözetmeksizin Aydın'da çalışan her basın mensubunu daha çağdaş şartlarda ve daha iyi imkanlarda çalıştırmak bizim önceliğimiz olmalıdır. Önemli olan çıtayı bir üst seviyeye taşımak için adayım. Biz görevi rahmetli Mustafa Çezik'ten devraldık. Çezik Başkanımızın yaptığı işlerin üzerine bir şeyler koyabildiysek ve bu dönemin üzerine de bir şeyler koyabilmek bizim boynumuzun borcudur" diyerek sözlerini noktaladı.

Agc Başkanlığı İçin Orhan Karagöl Adaylığını Açıkladı

Agc Başkanlığı İçin Orhan Karagöl Adaylığını Açıkladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim