• BIST 9524.59
  • Altın 2488.665
  • Dolar 32.5062
  • Euro 34.7208
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 18 °C

AGC 2015 Yılı Basın Ödülleri yarışmasına başvurular başlıyor

AGC 2015 Yılı Basın Ödülleri yarışmasına başvurular başlıyor
Aydın Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC) her yıl geleneksel olarak yaptığı basın ödülleri yarışmasına başvurular 1 Nisan'da başlayacak.

Aydın Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC) her yıl geleneksel olarak yaptığı basın ödülleri yarışmasına başvurular 1 Nisan'da başlayacak. Yarışma kapsamında, Aydın'da görev yapan gazetecilere 11 dalda ödül verilecek. AGC'nin geleneksel hale getirdiği ödül töreni ise 24 Temmuz'da yapılacak.

AGC'nin Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nda ayrı bir yeri olduğunu belirten AGC Başkanı Semra Şener, ilk federasyon toplantısının 18 Mart 1996 yılında Aydın'da yapıldığını söyledi. Bu yıl AGC olarak her dalda bir ödül ve plaket vermeyi planladıklarını ifade eden AGC Şener, "Aydın'da görev yapan tüm basın çalışanları yarışmamıza katılabilir. Bu tür etkinlikle hem basın camiasının bir araya gelmesi, hem de bir yılda yapılan çalışmaların ödüllendirilmesi camiamıza moral oluyor. Yönetim kurulu üyelerimizle yaptığımız toplantı sonunda 2015 yılı basın ödül başvuru tarihini 1 Nisan ile 24 Haziran tarihleri olarak belirledik. Gazeteci meslektaşlarımız geçen yıl yaptıkları çalışmalarla AGC'ye başvurabilirler. Bu yıl, AGC Özel Ödülü, AGC Teşvik Ödülü, köşe yazısı, fotoğraf, haber, spor haberi, spor fotoğrafı, inceleme-araştırma röportaj, radyo programı, tv programı ve internet dallarında ödüller verilecek." dedi.

Her dalda bir ödül verileceğini vurgulayan Şener, "AGC 2015 Yılı Basın Ödülleri 11 dalda olacak. Tüm meslektaşlarımız yarışmaya katılmaya davet ediyorum. Cemiyet olarak oluşturulacak komisyon tarafından ödül sahipleri belirlenecek. Bunun için meslektaşlarımızın yarışmaya gireceği eseri baskılı ve dijital olarak cemiyetimize ulaştırması yeterli. AGC olarak meslektaşlarımızın her zaman yanındayız. Bu tür etkinliklerle hem mesleki dayanışmayı sağlıyor hem de yapılan bu güzellikleri kamuoyu ve meslektaşlarımızla paylaşıyoruz." şeklinde konuştu. Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim