• BIST 9559.02
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 23 °C

Ağaçlar Kadınlar İçin Gül Ve Şiirlerle Süslendi

Ağaçlar Kadınlar İçin Gül Ve Şiirlerle Süslendi
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Küçükçekmece'de düzenlenen etkinlikte ağaçlar, gül ve şiirlerle süslendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Küçükçekmece'de düzenlenen etkinlikte ağaçlar, gül ve şiirlerle süslendi. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, son zamanlarda yaşanan şiddet olaylarına dikkat çekerek, "Bir erkeğe eşine vurması değil, vurulması yakışır" dedi.

Küçükçekmece Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü farklı bir etkinlikle kutladı. Cennet mahallesinde gerçekleşen programa Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik kapsamında trafiğe kapalı yolda bulunan onlarca ağaç, gül ve şiirlerle süslendi. "Kadına şiirle gül" projesinde ünlü haber spikerleri kadınlar için şiirler seslendirdi. 10 bin gülün kadınlara dağıtıldığı etkinlikte, Başkan Karadeniz de kadınlara gül verdi, Kadınlar Gününü kutladı.

32 YILLIK EVLİ OLAN TRT SANATÇISI, KADINLAR İÇİN SAHNE ALDI

Yüzlerce kadının katıldığı etkinlikte erkeklerden oluşan Trio Aris Grubu kadınlara müzik ziyafeti verdi. Grubun üyelerinden 32 yıllık evli TRT Sanatçısı Edward Aris; "Kadınlar Günü etkinliğinde kadınlara müzik ziyafeti vermek için hazırlandık. 32 senelik evliyim ben de. Eşimin, Kadınlar Gününü de kutluyorum" dedi.

"BİR ERKEĞE EŞİNE VURMASI DEĞİL, VURULMASI YAKIŞIR"

Son zamanlarda kadına yönelik şiddetin arttığını belirten Başkan Temel Karadeniz de, "Biz hep şunu ifade ediyoruz. Bir erkeğe eşine vurması değil, vurulması yakışır. Bunu beylik söz olmaktan çıkarıp hayata hakim bir anlayış içinde gerçekleştirmemiz gerekiyor "diye konuştu.

"ERKEKLERİN KADINLARIN KIYMETİNİ BİLMESİ GEREKİR"

Eşine şiir okuyan 70 yaşındaki Mehmet Faik Yüksel de, "Erkeklerin kadınların kıymetini bilmesi gerekir. Kadınlar Günü'nü kutlarım bütün kadınlara hayırlı olsun. Ben eşimin kıymetini çok biliyorum. 53 yıllık evliyiz, mutluyuz" diye konuştu. Yüksel'in eşi Neriman Yüksel de, "Çocuklarımız var 10 tane, mutluyuz. Etkinlik bizi çok mutlu etti. Her yıl isteriz böyle etkinlikler olmasını" dedi.

ÜNLÜ SPİKERLER KADINLAR İÇİN ŞİİR OKUDU

Etkinlikte kadınlar için şiir seslendiren TGRT Haber Spikeri Yaprak Hırka, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Hepimize mutluluk getirsin diyorum" dedi. TRT Haber Spikeri Seval Çöpür ise, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü ve günümüzü kutluyorum. Erkeklerin kadınlara bakışının, kadınların kadınlara bakışının değişeceği günlere biz de umutla bakıyoruz" ifadelerini kullandı.

Ağaçlar Kadınlar İçin Gül Ve Şiirlerle Süslendi

Ağaçlar Kadınlar İçin Gül Ve Şiirlerle Süslendi

Ağaçlar Kadınlar İçin Gül Ve Şiirlerle Süslendi

Ağaçlar Kadınlar İçin Gül Ve Şiirlerle Süslendi

Ağaçlar Kadınlar İçin Gül Ve Şiirlerle Süslendi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim