• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C

Ağabeyini Öldüren Genç: Sürekli Şiddet Uyguluyordu

Ağabeyini Öldüren Genç: Sürekli Şiddet Uyguluyordu
Adana'da çıkan tartışmada ağabeyini bıçaklayarak öldüren 22 yaşındaki genç, ağabeyinin kendisine sürekli şiddet uyguladığını, yengesine ve çocuklara kötü davrandığını söyledi.

Adana'da tartıştığı ağabeyi 31 yaşındaki Ömer Yıldırak'ı göğsünden bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle ilk kez hakim karşısına çıkan 22 yaşındaki Ümit Yıldırak, ağabeyinin kendisine sürekli şiddet uyguladığını söyledi.

TARTIŞMA ÇIKTI, AĞABEYİNİ BIÇAKLADI

Olay, 26 Ocak'ta merkez Seyhan ilçesinin Gürselpaşa mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Emin Yıldırak oğlu Ümit ile birlikte aynı apartmanda oturan, eşi ve çocuklarıyla sorunu olan diğer oğlu Ömer Yıldırak'ın evine gitti. Bu sırada çıkan tartışmada Ümit Yıldırak, mutfaktan aldığı bıçakla ağabeyini göğsünden bıçakladı. Ömer Yıldırak olay yerinde hayatını kaybederken katil zanlısı kardeşi Ümit ise tutuklandı.

'EŞİNE VE ÇOCUKLARINA KÖTÜ DAVRANIYORDU'

Ümit Yıldırak, yakın akrabayı kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle Adana 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne ilk kez hakim karşısına çıktı. Ağabeyinin kendisini sürekli dövdüğünü anlatan Ümit Yıldırak, savunmasında şunları söyledi:

"Ağabeyim ilk eşinden boşanınca tekrar evlendi. Ancak ağabeyim ikinci eşi olan yengem Aysel ve çocuklara sürekli kötü davranıyordu. Olay günü yengem evimize gelip 'Oğlunuz beni dövüyor, beni babamın evine gönderecek' dedi. Bunun üzerine ben de konuşmak için ağabeyimin evine indim. Kavga etmeye başladık. Sesleri duyup gelen babama yumruk atan ağabeyim 'Hepinizi öldüreceğim' diyerek mutfağa doğru koştu. Ben de bize zarar verir endişesiyle ondan önce mutfağa gidip bıçak aldım. Ağabeyimin karnına doğru bir kere vurdum."

ŞİKAYETÇİ OLMADILAR

Baba Mehmet Emin Yıldırak ile Ömer Yıldırak'ın eşi Aysel Yıldırak, sanıktan şikayetçi olmadı. Mahkeme heyeti, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim