• BIST 9645.02
  • Altın 2411.831
  • Dolar 32.5782
  • Euro 34.8036
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Afyonkarahisar’da Turizm Haftası Düzenlenen Törenle Kutlandı

Afyonkarahisar’da Turizm Haftası Düzenlenen Törenle Kutlandı
Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası, Afyonkarahisar'da da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası, Afyonkarahisar'da da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı. Afyonkarahisar Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından organize edilen 40. Turizm Haftası kutlamaları Zafer Müzesi önünde düzenlenen tören ile başladı.

Törene Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğlu'nun yanı sıra İl Kültür ve Turizm İl Müdür Vekili Özge Öztürk Demirayak, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, turizm sektörünün temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende ilk olarak halk oyunları ekibi gösterisi yapıldı. Halk oyunları gösterisinin akabinde Zafer Müzesi önünden Millet Hamamına kadar Afyonkarahisar Belediyesi Mehteran Takımı eşliğinde kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.

Millet Hamamına başlayan programda İl Kültür ve Turizm İl Müdür Vekili Özge Öztürk Demirayak tarafından açılış konuşması yapıldı. Demirayak, Afyonkarahisar'ın her geçen gün geliştiğini, dünden bugüne beş yıldızlı otellerin sayısının arttığını, bu anlamda Afyonkarahisar'ın farklı bir değer kazandığını söyleyerek Afyonkarahisar'ın farkındalığını sağlamak amacıyla 15-22 Nisan 2016 tarihlerinde kutlanacak olan Turizm Haftası'nın kent için hayırlı olmasını ve başarılı bir şekilde geçmesi temennisinde bulundu.

Programın devamında Emir Murat Özdilek Teknik Anadolu Lisesince hazırlanan oratoryo ve tiyatro gösterisi izleyicilere güzel anlar yaşattı. Turizm Haftası kutlamaları kapsamında "Afyonkarahisar ve Turizm" konulu resim ve fotoğraf yarışmasında dereceye giren katılımcılara ödülleri Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğlu tarafından verildi.

Daha sonra Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğlu ve beraberindekiler tarafından Topakev Sanat Grubu'na ait "Keçe" sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Keçe sergisi incelenmesi sırasında Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğlu frig şapkası giyerken, beraberindekilerde keçeden yapılan diğer şapkaları giyerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Afyonkarahisar’da Turizm Haftası Düzenlenen Törenle Kutlandı

Afyonkarahisar’da Turizm Haftası Düzenlenen Törenle Kutlandı

Afyonkarahisar’da Turizm Haftası Düzenlenen Törenle Kutlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim