• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C

Afyonkarahisar’da "Akıl Ve Zeka Oyunları Eğitici-eğitimi" Yapıldı

Afyonkarahisar’da "Akıl Ve Zeka Oyunları Eğitici-eğitimi" Yapıldı
Başkent Üniversitesi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Merkezi (BEDAM) ve Afyonkarahisar Sosyolojik Eğitim ve Araştırma Merkezi Derneği (AFSEM) tarafından...

Başkent Üniversitesi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Merkezi (BEDAM) ve Afyonkarahisar Sosyolojik Eğitim ve Araştırma Merkezi Derneği (AFSEM) tarafından "Akıl ve Zeka Oyunları Eğitici-Eğitimi" gerçekleştirildi.

Konuya ilişkin bilgi veren BEDAM Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ali Halıcı, Başkent Üniversitesi olarak ilk defa Afyonkarahisar'da böyle bir eğitim gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Eğitim merkezleri tarafından yapılan eğitimlerin mesleki ve kişisel gelişim eğitimleri olarak sınıflandırıldığını aktaran Halıcı, "Özellikle Kamu Gözetimi Kurumu Mesleki Geçiş Eğitimleri ve Türkiye Barolar Birliği ile işbirliği halinde yürüttüğümüz Arabuluculuk Eğitimleri'nde Türkiye çapında önemli başarılar elde ettik. Bunun yanında kişisel gelişim eğitimlerinde de eğitim programı çeşitliliği yaratılarak her kesimden insana eğitim verebilmek amaçlanmaktadır. Eğitimlerimize tam anlamıyla 7'den 77'ye her yaş grubu katılmıştır. Güzel sanatlarda ilkokul öğrencilerimiz bulunurken, Kamu Gözetim Kurumu Eğitimleri'n de 77 yaşında yeminli Mali Müşavirlerimiz olmuştur. Bunlar içinde, eski bakanlarımızdan milletvekillerimize, üst düzey bürokratlardan önemli şirketlerin yöneticilerine kadar katılımcılar vardır" dedi.

Afyonkarahisar Sosyolojik Eğitim ve Araştırma Merkezi Derneği (AFSEM) Başkanı Müjgan Gölcük Yağcı ise mesleki ve kişisel gelişim seminerleri üzerine yaptığı faaliyetlere bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek, "Bugünden itibaren yaptığımız eğitim ve seminerler de Türkiye genelinde eğitim kalitesini ispatlamış önemli üniversitelerimizden Başkent Üniversitesinin kalitesini kursiyerlerimize sunmak ve Başkent Üniversitesi Sertifikası ile belgelendirecek olmak bizler için büyük mutluluk olacaktır" dedi.

Afyonkarahisar’da "Akıl Ve Zeka Oyunları Eğitici-eğitimi" Yapıldı

Afyonkarahisar’da "Akıl Ve Zeka Oyunları Eğitici-eğitimi" Yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim