• BIST 9019.57
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Afyonkarahisar’da 2015 Yılında Meydana Gelen Kazalar MOBESE’de

Afyonkarahisar’da 2015 Yılında Meydana Gelen Kazalar MOBESE’de
Afyonkarahisar'da 2015 yılı içerisinde kentin farklı noktalarında meydana gelen trafik kazaları an be an MOBESE kameralarına yansırken, görüntüler bir...

Afyonkarahisar'da 2015 yılı içerisinde kentin farklı noktalarında meydana gelen trafik kazaları an be an MOBESE kameralarına yansırken, görüntüler bir anlık dikkatsizlik ve sorumsuzluğun nelere mal olabileceğini de gözler önüne serdi.

Kentin farklı noktalarına kurulan MOBESe kameraları gece ve gündüz meydana gelen trafik kazalarını an be an kayıt altına aldı. Kameralara yansıyan kazaların ise şöyle gerçekleştiği gözleniyor:

Kameraların ilk kayda girdiği yer olan Şuhut Kavşağında meydana gelen kazada kırmızı ışık ihlali yaptığı belirlenen bir otomobil yan yoldan gelen bir başka otomobile hızla çarpıyor.

Aynı yerde bu defa gündüz meydana gelen bir başka kazada ise yine kırmızı ışık ihlali yapan ve sürücüsünün çocuk denilebilecek bir yaşta olduğu motosiklet yan yoldan gelen bir otomobile hızla çarpıyor. Çarpmanın etkisi ile motosikletin parçalandığı gözlenirken, çocuk sürücünün ise ayağı kalkarak yürümeye çalıştığı gözleniyor.

Kameraların kayıt altında olduğu bir başka yer ise Fatih Kavşağı oluyor. Burada meydana gelen kazada ise yeşil ışığın yandığı yolda araçların hareket etmesi ile birlikte sağ şeritte olmasına rağmen sola dönmek isteyen bir otomobile sol şeritten gelen TIR'ın çarparak otomobili önüne alıp sürüklüyor.

Valilik Kavşağında meydana gelen kazada ise kendisine yeşil ışığın yandığını gören ve hareket eden midibüs o sırada yoldan karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir yayaya çarpıyor. Çarpmanın etkisi ile sürüklenen yaya bir süre yerden kalkamazken, çevrede bulunanlar hemen yayanın yardımına koşarak ambulansa haber veriyorlar.

ÜZERİNDE 2 KİŞİNİN OLDUĞU MOTOSİKLET İŞTE BÖYLE SÜRÜKLENİYOR

Kazanına adresi bu defa Şuhut Kavşağı oluyor. Yine kırmızı ışık ihlali yaptığı gözlenen bir motosiklet yolun sağ tarafından gelen bir otomobile hızla çarpıyor. Kazada başında kask olan sürücü kazanın ardından yerden kalkarak yol kenarına doğru yürümeye çalışıyor.

Valilik Kavşağında meydana gelen kazada ise kırmızı ışığa yakalanmamak için hızla karşı şeride geçen ve üzerinde 2 kişinin olduğu gözlenen motosikletin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yan yatarak sürüklendiği gözlenirken, sürüklenen motosiklet durakta yolcu almak için bekleyen halk otobüsüne çarparak durabiliyor

Tuz Pazarı Caddesinde meydana gelen kazada ise yolun karşısına geçmek isteyen bir kadının dikkatsizliğin az kalsın canına mal olduğu görülürken, kadına bir minibüs çarpıyor.

TİCARİ TAKSİ ÇARPIŞMANIN ETKİSİ İLE TAKLA ATIYOR

Otogar Kavşağın da ise kayıt altına alınan bir görüntü bu kadarına pes dedirtiyor. Kentin en işlek kavşaklarından birisi olan kavşakta ışık ihlali yapan otomobille çarpışırken, çarpışmanın etkisi ile ticari taksinin takla atarak durabiliyor.

Kameraların kayır altına altında olduğu Kurtuluş Caddesinde ise aşırı hız yapan ve önündeki aracı sollamak isteyen bir midibüsün sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince yol ortasındaki demir ve plastik dubaları yıkarak karşı şeride geçiyor, o sırada kendi şeridinde ilerleyen bir otomobil ise kıl payı ile midibüsten kurtulmayı başarıyor.

BİRİ ÇOCUK 3 KİŞİNİN BİNDİĞİ MOTOSİKLET MİDİBÜSÜN ALTINDA KALMAKTAN SON ANDA KURTULUYOR

Kadın Ana Kavşağında meydana gelen kaza ise görenleri "bu kadarda olmaz" dedirtiyor. Kazada kavşaktan dönmek isteyen ve üzerinde biri çocuk, biri kadın olmak üzere toplamda 3 kişinin bulunduğu motosiklet yolun sol tarafından gelen midibüs ile çarpışıyor. Çarpışmanın etkisi ile motosiklet ve üzerindekiler savrulurken, motosikletteki kadın birlikte yere düştüğü çocuğu kucağına alarak hemen yoldan geçenlerden yardım istiyor. Bu sırada çocuğun hareketsiz olması ise dikkatlerden kaçmazken, motosiklette bulunanların hiç birinde ayrıca kask olmadığı görülüyor.

Telekom Kavşağında yaşanan kazada ise üzerinde 2 kişinin olduğu motosiklet kavşaktan geçmeye çalışırken yolun sol tarafından gele otomobile hızla çarpıyor, başlarında kask olmayan motosikletteki 2 kişi ise çarpmanın etkisi ile yola savruluyor.

YAYA MOTOSİKLETLE ÇARPIŞIYOR SONRASINDA OLANLAR OLUYOR

Şuhut Kavşağında gece kayda giren görüntülerde ise yine biri ışık ihlali yapan 2 otomobil çarpışıyor, çarpmanın etkisi ile 2 otomobilinde savrulduğu gözleniyor.

Kameralara yansıyan son görüntülerde ise dikkatsizliğin nasıl bir felakete yol açabileceği apaçık gözler önüne seriliyor. Yeşil ışığın yandığın habersiz olan kadın bir yaya Valilik Kavşağından karşıdan karşıya geçmek isterken o sırada hareket eden bir motosiklet ile çarpışıyor. Çarpmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü ve yaya uzun süre yerde yatarken ikisinin de yardımına yoldan geçenler koşuyor.

Afyonkarahisar’da 2015 Yılında Meydana Gelen Kazalar MOBESE’de

Afyonkarahisar’da 2015 Yılında Meydana Gelen Kazalar MOBESE’de

Afyonkarahisar’da 2015 Yılında Meydana Gelen Kazalar MOBESE’de

Afyonkarahisar’da 2015 Yılında Meydana Gelen Kazalar MOBESE’de

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim