• BIST 8733.32
  • Altın 2234.448
  • Dolar 32.3362
  • Euro 35.1042
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C

Afrin’deki Mehmetçiklerin çocukları Pamukkale’yi balonla gezdi

Afrin’deki Mehmetçiklerin çocukları Pamukkale’yi balonla gezdi
Denizli 11.Komando Tugay'ında görevliyken Suriye Afrin'de gerçekleştirilen "Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlerin çocukları ve eşlerine 23 Nisan Ulusal...

Denizli 11.Komando Tugay'ında görevliyken Suriye Afrin'de gerçekleştirilen "Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlerin çocukları ve eşlerine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 98. yılı kutlamaları kapsamında Pamukkale'de balon uçuş etkinliği gerçekleştirildi.

Denizli Valiliği koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Pamukkale'de faaliyet gösteren özel bir balon firması tarafından gerçekleştirilen etkinliğe Vali Yardımcısı Hakkı Ünal, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün, Şube Müdürü Mustafa Vural, 100. Mehmetçik Ortaokulu Müdürü Ömer Dikbaş, Denizli Merkez Komutanı Piyade Albay Bilal Öztürk ile Suriye'de görevli askerlerin çocukları ve eşleri katıldı. Askerler vatan nöbetinde doğan güneş derken, eşleri ve çocukları ise Pamukkale semalarında doğan güneşi karşıladı.

Oğuz yapılan etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, özellikle Suriye'de görev yapan 11. Komando Tugay'ında görevli personellerin eş ve çocuklarına yönelik moral ve motivasyonlarının yüksek tutulması amacıyla etkinlik düzenlediklerini ifade etti. Oğuz, "Pamukkale'de balon uçuş etkinliği düzenledik. Lütfi Ege Ortaokulu ile 100.Yıl Mehmetçik Ortaokulu öğrencileri anneleri ile birlikte hayatlarında ilk kez balonla uçmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadı. Turizm cenneti Pamukkale'mizi ve Hierapolis'i gökyüzünden izleme fırsatları oldu. 100.Yıl Mehmetçik Ortaokulunda çocukları öğrenim gören balon firması sahibi ailemiz; asker çocuklarının baba özlemlerini biran olsa da unutturabilmek ve sevindirebilmek adına böyle güzel bir organizasyonu gerçekleştirdi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Sabahın ilk ışıkları ile başlayan ve yaklaşık 45 dakika süren balon gezisine yaklaşık 73 öğrenci ve anneleri katıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim