• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

Afjet Afyonspor 3. Lig Yolunda

Afjet Afyonspor 3. Lig Yolunda
AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, Bölgesel Amatör Lig'de bu hafta aldıkları galibiyet ile 3. Lig hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını kaydederek,...

AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, Bölgesel Amatör Lig'de bu hafta aldıkları galibiyet ile 3. Lig hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını kaydederek, "İnşallah takımımız daha iyi sonuçlar alacak ve ilimizi daha iyi yerlerde temsil edecek" dedi.

Hafta sonu Bölgesal Amatör Lig 7. Grupta oynan İscehisarspor maçından 4-2 galibiyetle ayrılan AFJET Afyonspor'un durumu hakkında İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklamalarda bulunan Başkan Sel, galibiyet serisine devam etme hedefi içerisinde olduklarını belirtti. Ligin bitmesine 3 hafta kala en yakın rakibine 11 puan farkla birinci olduklarını hatırlatan Başkan Sel, lig bitimine kısa bir süre kala şampiyonluklarını bu sayede ilan ettiklerini söyledi. Geçmiş yıllara bakıldığında takımın çok iyi noktalara geldiğini ifade eden Başkan Sel, "Geçtiğimiz yıl ilk 5 maçta alınan kötü sonuçlar ile ligden kopmuştuk, ama bu yıl ise tam tersi oldu ve lige çok iyi bir başlangıç yaparak işleri deyim yerindeyse sıkı tuttuk. Bu yıl top koşturduğumuz Bölgesel Amatör Lig 7. Grubu şampiyon olarak tamamlayacağız ve Allah'ın izni ile 3. Lige yükseleceğiz. Ne yazık ki bu ligde oynayan bir diğer ilimiz temsilcisi Sandıklıspor bu sezon kötü bir gidişat sergiledi ve ligden düşmesi kesinleşti gibi. Ama biz ilimizi 3. Ligde temsil edeceğimizi, bu lige yükseleceğimize inanıyorum. Gönül isterdi ki Sandıklıspor ile birlikte bu ligde mücadele etseydik, ama olmadı nasip değilmiş. Lig bitiminde AFJET Afyonspor olarak 8. Grup lideri ile karşılaşacağız ve onları yenmemiz halinde 3. Lige yükseleceğiz. Ben bunu başaracağımıza inanıyorum. Çünkü çok iyi bir takım ve yönetime sahibiz. Bu sene 3. Lige yükselip takımımızın 10 yıllık hedefinin ilkini gerçekleştireceğiz ve inşallah günü geldiğinde Süper Ligde de takımımızı göreceğiz" dedi.

Afjet Afyonspor 3. Lig Yolunda

Afjet Afyonspor 3. Lig Yolunda

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim