• BIST 9812.78
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Aesob’dan Bakana, Turizm Esnafı Dosyası

Aesob’dan Bakana, Turizm Esnafı Dosyası
Antalya'da Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'la görüşen Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Bakan Ünal'a turizm esnafının...

Antalya'da Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'la görüşen Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Bakan Ünal'a turizm esnafının beklentilerini ve sorunlarını ileterek, destek talebinde bulundu.

Turizm Haftası münasebetiyle, Rixos Dowtown Otel'de gerçekleştirilen Antalya Turizm Sektörü Değerlendirme Toplantısına, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, AK Parti Antalya Milletvekilleri, Gökçen Özdoğan Enç, Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ve turizm temsilcileriyle birlikte, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere'de katıldı. Toplantıda konuşan Bakan Ünal, 24 Kasım sürecinin ardından sektörün zarar görmemesi adına hassasiyet ve titizlikle çalıştıklarını belirterek, sektör temsilcileri ile birlikte tanıtım seferberliği başlattıklarını ve önümüzdeki günlerde de Avrupalı turistlere yönelik tüm medya kanallarında planladıkları reklam, tanıtım ve halkla ilişkiler faaliyetlerinin yoğunlaşacağını söyledi. Sektöre yönelik uzun vadeli yapısal tedbirler üzerinde çalıştıklarını da ifade eden Bakan Ünal, turizmi çeşitlendirerek 12 ay'a yayacakları müjdesini de verdi. Toplantı sonrasında Bakan Ünal'la görüşen AESOB Başkanı Adlıhan Dere ise, oluşan kriz sebebiyle turizm esnafının sezona kötü bir başlangıç yaptığını, bu durumun verilecek olan destek ve kredilerle en aza indirilmesi gerektiğini ifade ederek içerisinde turizm esnafının beklenti ve sorularını içeren ayrıntı bir raporun olduğu dosya sundu. Turizm esnafının içerisinde bulunduğu durumu ve yaşadıkları sıkıntıyı çok iyi bildiklerini belirten Bakan Ünal ise verilen dosyayı inceleteceğini ve çözümü hususunda da gereken neyse ellerini taşın altına koyarak yapacaklarının sözünü verdi.

Aesob’dan Bakana, Turizm Esnafı Dosyası

Aesob’dan Bakana, Turizm Esnafı Dosyası

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim