• BIST 9524.59
  • Altın 2493.495
  • Dolar 32.5458
  • Euro 34.6981
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Adnan Kahveci Mahallesi Bir Sağlık Merkezine Daha Kavuştu

Adnan Kahveci Mahallesi Bir Sağlık Merkezine Daha Kavuştu
Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi, 3 No'lu Aile Sağlığı Merkezi'nin açılmasıyla yeni bir sağlık hizmetine daha kavuştu.

Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi, 3 No'lu Aile Sağlığı Merkezi'nin açılmasıyla yeni bir sağlık hizmetine daha kavuştu. Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün koordinasyonu sağladığı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün bina yapımını, peyzaj ve çevre düzenlemesini üstlendiği merkez, Emincan Kent Sitesi içerisinde bulunan alanda mahalle sakinlerine hizmet vermek için açıldı.

Yoğun ve günden güne artan nüfusuyla farklı ihtiyaçları oluşan Adnan Kahveci Mahallesi, Beylikdüzü Belediyesi'nin katkılarıyla 3 No'lu Aile Sağlığı Merkezi'ne kavuştu. Hizmetlerinde sağlık konusuna büyük önem veren belediye, Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün ortaklaşa çalışmasıyla açılışın hızla gerçekleşmesini sağladı. Emincan Kent Sitesi içerisinde yer alan 220 metrekare alan üzerine yapılan merkez, birçok fonksiyonla ve toplamda 3 hekimle hizmetlerine başladı. Açılışı İlçe Aile Sağlığı Yetkilileri, hekimler ve muhtarlarla birlikte yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşla birebir iletişimde bulunduklarında ihtiyaçları daha doğru tespit edebildiklerinden söz etti. İmamoğlu, "Site içerisindeki koşullar bize yol haritası oldu. Merkezin yapımını gerçekleştirdik tüm vatandaşa hayırlı, uğurlu olsun" diye konuştu.

İÇ DÜZENLEME VE PEYZAJ YAPILDI

İçerisinde acil müdahale, gebelik işlemleri, danışma ve bekleme holü, 4 adet muayenehane odası, çocuk bakım ve emzirme odası, mutfak alanlarının, kadın, erkek ve engelli tuvaletlerinin ve laboratuvar birimlerinin bulunduğu Aile Sağlığı Merkezi ilçe sakinleri için hazırlandı. Bina önüne sert zemin düzenlemesi, uygun bitki dikimi, estetik kent mobilyaları montajı ve modern bir çevre düzenlemesi yapıldı.

MAYIS'TA YENİ PARK GELİYOR

Başkan İmamoğlu, "Daha önce site içerisinde yaptığımız inceleme sırasında tehlike arz eden parkın ve bakımsız çevre düzenlemesinin elden geçirilmesi için karar almıştık. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'müzce hızla bitireceğimiz çalışmayla site içerisindeki yeni parkın açılışını da Mayıs ayı içerisinde gerçekleştireceğiz" dedi.

Adnan Kahveci Mahallesi Bir Sağlık Merkezine Daha Kavuştu

Adnan Kahveci Mahallesi Bir Sağlık Merkezine Daha Kavuştu

Adnan Kahveci Mahallesi Bir Sağlık Merkezine Daha Kavuştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim