• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Adıyamanlılar Vakfı’nın Yardım Tır’ları Adıyaman’a Ulaştı

Adıyamanlılar Vakfı’nın Yardım Tır’ları Adıyaman’a Ulaştı
Merkezi İstanbul'da bulunan Adıyamanlılar Vakfı öncülüğünde başlatılan hayırsever vatandaşların katkıları ile Adıyaman'da yaşayan Suriyeliler'e...

Merkezi İstanbul'da bulunan Adıyamanlılar Vakfı öncülüğünde başlatılan hayırsever vatandaşların katkıları ile Adıyaman'da yaşayan Suriyeliler'e dağıtılmak üzere gönderilen iki TIR dolusu giyim ve gıda malzemesi Adıyaman'a ulaştı.

Gönderilen yardım malzemeleri Adıyaman Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla il merkezinde yaşayan Suriyeliler ile yoksul vatandaşlara dağıtılacak.

Adıyaman'a gelen yardım TIR'larını Adıyamanlılar Vakfı Şube Başkanı Yakup Akıncıoğlu ile Vali Yardımcısı Yunus Emre Altıner karşıladı.

Adıyamanlılar Vakfı olarak daha çok fakir öğrencilere burs imkânları sağladıklarını ve zaman zaman da böyle hayırlı işlere öncülük ettiklerini belirten Adıyamanlılar Vakfı Şube Başkanı Yakup Akıncıoğlu "Merkezi İstanbul'da bulunan Vakfımız, Adıyaman şubesine de aralıklarla yardımlar gönderir. Bu yılda iki tır dolusu giyim ve gıda malzemesi gönderildi. Gönderilen bu yardımlar Valiliğimiz aracılığıyla Suriyeli ihtiyaç sahibi ailelere ve il merkezindeki yoksul vatandaşlarımıza dağıtılacak. Biz Adıyamanlılar Vakfı olarak veren el ile alan el arasında köprü vazifesi görüyoruz. Böyle hayırlı işlere öncülük eden Vakfımızın mütevelli heyet üyelerine, yönetim kurulu üyelerine ve Adıyamanlı hayırsever iş adamlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Suriyelilere ve ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere gönderilen iki tır dolusu yardım malzemesinden dolayı Adıyamanlılar Vakfına teşekkür eden Vali Yardımcısı Yunus Emre Altıner ise, "İstanbul'dan Adıyaman'a çeşitli kalemlerden yardımlar gelmiş bulunuyor. Gönderilen bu yardım malzemelerini bu soğuk kış günlerinde ilimizde misafir ettiğimiz ihtiyaç sahibi Suriyeli kardeşlerimiz ile ilimizdeki fakir vatandaşlarımıza dağıtacağız. Böyle anlamlı bir organizasyona vesile olan Adıyamanlılar Vakfının değerli Başkan ve yönetim kurulu üyelerine, İstanbul'daki hayırsever işadamlarımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Adıyamanlılar Vakfı’nın Yardım Tır’ları Adıyaman’a Ulaştı

Adıyamanlılar Vakfı’nın Yardım Tır’ları Adıyaman’a Ulaştı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim